Bose L1 modell 1S B1 basszusmodullal

Márka: Bose

A termék ára: 539.000 Ft /szett

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szett•Legfeljebb 300 fős hallgatóság számára
•12 kis hangszóróból álló hangsugárzósor
•Egy beépített csatorna; egy integrált ToneMatch® port
•Egy B1 basszusmodul; bővíthető

Termékleírás

 
Legfeljebb 300 fős hallgatóság számára ajánlott.
A 12 hangsugárzós tagolt, soros hangsugárzó-elrendezés 180 fokos vízszintes hanglefedettséget biztosít.
Egységes hangszínegyensúlyt hoz létre a hangerő távolságtól függő csökkenésének legkisebb érzete mellett.
A rendszer egymásba illeszkedő részei könnyű üzembe helyezést, lebontást és szállítást tesznek lehetővé.
B1 basszusmodult tartalmaz.
 

 

Töltsön kevesebb időt a beállításokkal, hogy több jusson az élvezetre! Az új L1® Modell 1S hordozható line array hangszórósor-rendszer a hordozhatóság és a nagy teljesítmény hatékony ötvözetét kínálja. Kompakt kialakítású és kellően könnyű ahhoz, hogy az összeállítása gyors és egyszerű legyen, ugyanakkor elég nagy teljesítményt ad le a közepes méretű helyiségek betöltésére. Az alacsony frekvenciák tartományában a B1 basszusmodul gondoskodik a nagyobb teljesítményről.


Helyezze maga mögé a PA hangszórókat!

Az L1® Model 1S rendszer kicsiny, egymáshoz közel elhelyezett hangsugárzóinak függőleges elrendezése lehetővé teszi a hang előrefelé és – 180°-os lefedettség mellett – oldalirányba történő sugárzását, miközben a lefelé és felfelé történő sugárzás elenyésző, így elkerülhető a nemkívánatos visszaverődés. Ez konzisztens hangszínegyensúlyt alakít ki, ugyanis a hang egyenletesebben halad keresztül a színpadon a nézőtér felé, miközben a hangerő sokkal lassabban csökken, mint a hagyományos hangszóróknál.

Az egyedülálló Bose® technológiák lehetővé teszik, hogy a rendszert egyaránt funkcionáljon PA hangszóróként és monitorként is használni lehessen. Elhelyezhető az előadó mögött vagy mellett, aki így pontosan azt hallja, amit a közönség. Az irányítás tehát az előadó kezében van, és nincs szükség hagyományos monitorokra, keverőkre és PA rendszerekre.


Kényelem útközben

Az L1® Modell 1S rendszer három összetevője – a felső hangszórósor, az alsó hosszabbító és az erősítőállvány – gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható, külön hangszóróállványok használata nélkül. Az összeállítás és a szétszerelés egyaránt mindössze néhány percet vesz igénybe. Emellett az összes rész kényelmesen elhelyezhető a mellékelt három hordtáskában, ami ugyancsak megkönnyíti a szállítást.


Mély basszushangzás egy kicsiny dobozból

A B1 basszusmodul a legkönnyebben hordozható basszusmegoldásunk. Jelentősen könnyebb és kisebb, mint az ugyanekkora teljesítményű hagyományos basszusládák. Mindezek ellenére precízebb erősítést tesz lehetővé a mélyebb regiszterben a legtöbb hangszer és énekhang esetén.

Az L1® Model 1S rendszerrel egy második B1 modult is hozzáadhat, vagy rugalmasabb módon, nagyobb teljesítmény mellett üzemeltethet egyetlen B2 basszusmodult.


Többcsatornás rugalmas kialakítás

Az opcionális T1 ToneMatch® audiomotor engine rendszer további négy csatornát biztosít, így kiterjesztheti kibővítheti a rendszerét további hangszerek és mikrofonok csatlakoztatásához. A ToneMatch® motor használatával elvégezheti a hangzás finomhangolását a nagy teljesítőképességű, szabadalmaztatott hangszínformáló eszközöknek köszönhetően.


A Dispersion és a hangszórókban alkalmazott tagolt, soros hangsugárzó-elrendezésű technológiával kizárólag a Bose készülékei rendelkeznek.
A Spatial Dispersion™ és Articulated Array hangszóró-technológia széles és egyenletes lefedettséget nyújt a szobában. A 12 kisméretű hangsugárzó az Articulated Array technológia szerint van elrendezve egy vékony, függőleges elhelyezésű hangszóródobozban, hogy vízszintesen közel 180°-os hanglefedettséget és egységes hangszínegyensúlyt biztosítson.

A beépített erősítő a hangszórók és legfeljebb két B1 basszusmodul vagy egy B2 basszusmodul kezelésére képes.
Az erősítőállvány integrált erősítője tiszta és pontos jelerősítést biztosít a legfeljebb két B1 basszusmodullal vagy egy B2 basszusmodullal felszerelt L1® Model 1S rendszer számára.


ToneMatch® csatlakozó található az erősítőállványon a ToneMatch® audiomotor digitális audio- és tápcsatlakozása számára.

Analóg bemenet, trimmer potméterek és jelszint/túlvezérlés LED-ek a vonalszintű, 6,35 mm-es TRS-csatlakozón (jack csatlakozó) érkező analóg bemenet számára. Hangszerekhez és egyéb hangforrásokhoz, például DJ-keverőpulthoz, MP3-lejátszóhoz, számítógéphez vagy DVD-rendszerekhez használható.

A basszusmodul-kimeneten az erősített kimeneti basszusjel basszusmodulra vezethető ki.
A basszusmodul-kimeneten az erősített kimeneti basszusjel egy vagy két B1 basszusmodulra vagy egy B2 basszusmodulra vezethető ki. Az L1® rendszer automatikusan beállítja a megfelelő kiegyenlítést a basszusmodulok csatlakoztatásakor.

Egymásba illeszkedő kivitel
A négy könnyű elem egymásba illeszkedő kivitele szükségtelenné teszi az erősítőállvány és a hangszórókábelek használatát. Az összeállítás mindössze néhány percet vesz igénybe.

Behúzható lábak
Behúzható lábak biztosítanak stabilitást az áramvonalas L1® Model 1S erősítőállványnak és hangszórónak. Négy behúzható láb hajtható ki egyszerre az erősítőállványból a gyors felállítás és a kis szállítási helyigény érdekében.

Kényelmes hordtáskák
Kényelmes hordtáskák (egy-egy a hangszórók és az erősítőállvány számára) teszik jóval egyszerűbbé a rendezvényekre való eljutást.

A nagy hatásfokú hangszóró-kialakítás két 13,3 cm-es, nagy teljesítményű, nagy kimozdulású hangsugárzót tartalmaz, melyek mély, erőteljes basszust hoznak létre egy kis dobozból. Amikor erősítőállványhoz csatlakoztatják, az aktív kiegyenlítő áramkör automatikusan beállítja a megfelelő basszusjelet.


A kompakt, könnyű hangszóródoboz egyszerűen szállítható, állítható fel és bontható le. Kis helyigénye miatt jelentősen kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos, megegyező teljesítményt nyújtó mélysugárzók. Az egymásba illeszkedő lábak segítségével akár négy modul is biztonságosan egymásra tornyozható az oldaluknál.


Ajánlott termékek

Bose L1 modell 1S B1 basszusmodullal539.000 Ft / szett

Bose L1 modell 1S B1 basszusmodullal

Bose L1 modell 1S B2 basszusmodullal609.000 Ft / szett

Bose L1 modell 1S B2 basszusmodullal