A következő generációs AV Receiverek új funkciókkal és még több hozzáadott értékkel A Denon AVR-X2400H és az AVR-X1400H összesíti a továbbfejlesztett házimozi teljesítményt a HEOS multiroom zenei streaming funkcióval

Eindhoven, 2017. május 17. - A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója a két új, ötödik generációs termékére, az AVRX2400H és az AVR-X1400H modellekre épít az új Network AV Receiver sorozatának sikerénél. Mindkét modell kompatibilitást biztosít a legmodernebb házimozi hang- és képformátumokkal, többek között a Dolby Atmos és a DTS:X, a 4K Ultra HD HDR (High Dynamic Range) és a Dolby Vision formátumokkal, valamint a nagy pontosságú Audyssey MultEQ rendszer beállítási és optimalizálási lehetőség is biztosított. A receiverek az újonnan bevezetett Audyssey MultEQ Editor alkalmazással is kompatibilisek.

 

Az új erősítőkben a HEOS multiroom vezeték nélküli zene streaming is jelen van egy új, elérhető árponton, lehetővé téve, hogy más HEOS termékekkel összepárosítva létrehozzunk az egész házra kiterjedő szórakoztató rendszert, melyek mindegyikét egy alkalmazással lehet vezérelni.
Az AVR-X2400H és az AVR-X1400H 2017 júniusától lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.

Denon AVR-X2400H: egy díjnyertes dizájnra építve

Az új AVR-X2400H követi az elődjét: az AVR-X2300W, amely alapján ezt a modellt kifejlesztették, nemcsak a Legjobb Házimozi Receiver 2016-2017 EISA díjat nyerte el, hanem a What Hi-Fi? magazin Legjobb Házimozi-Receiver díját az árkategóriájában, és emellett a What Hi-Fi? 2016-os Olvasói Díját is.
Az új AVR-X2400H még mindig rendelkezik elődjének minden nyerő funkciójával, de már több képességgel bír házimozi és zenei használatra, beleértve az ultra-pontos Audyssey MultEQ XT kalibrációs és beállító rendszert, kiegészítve a Denon új Audyssey MultEQ Editor alkalmazással (megvásárolható az App store-ban), hogy a felhasználó finomhangolhassa a beállításait. Ez magában foglalja a HEOS multiroom zenei streaming-et is, amely biztosítja, hogy a receiver az egész ház hangrendszerének a szíve legyen.
Az AVR-X2400H egy 7.2 csatornás tervezés, teljesen diszkrét erősítő technológiával, amely lehetővé teszi, hogy mind a hét csatorna maximális 150W-ot tudjon leadni, valamint egy erőteljes, pontos és részletes hangzást nyújtson a zenék hallgatása és a filmek nézése alatt egyaránt. Mind Dolby Atmos, mind DTS:X beépített dekódolással rendelkezik, amely a hallgatót teljesen körülvevő háromdimenziós moziélményt teremt.
Nyolc HDMI bemenet található rajta - beleértve azt is, mely kényelmesen elérhető helyen lett elhelyezve az előlapon - mindegyik támogatja a Full 4K Ultra HD, a HDCP 2.2, a HDR (nagy dinamikatartomány), a BT.2020, a Wide Color Gamut és a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezés szabványokat, melyek lehetővé teszik a legújabb eszközök, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. Fel van készítve a Dolby Vision-re és a HLG-re (Hybrid Log Gamma; a jövőbeni firmware-frissítés után) is, valamint fejlett videoprocesszorral rendelkezik, így a meglévő alacsonyabb felbontású video anyagokat fel tudja konvertálni valós 4K-ra. A két HDMI kimenet azt jelenti, hogy párhuzamosan csatlakoztathat hozzá egy TV-t és egy projektort is.
A Denon termékként az AVR-X2400H a zenét nagyon magas színvonalon játsza le, valamint rendelkezik vezeték nélküli Bluetooth-tal is, amely lehetővé teszi a zenék közvetlen lejátszását a hordozható eszközökről. Emellett teljes hálózati csatlakozással is rendelkezik az Etherneten vagy Wi-Fi-n keresztül. A kettős antenna és a kétsávos támogatás a zsúfolt Wi-Fi környezetben is erős hálózati jelet biztosít. Az AVR-X2400H korlátlan zenei forrásokat és lejátszási lehetőségeket nyit meg, köztük az Apple AirPlay, a hálózati tároló eszközök (NAS), az internet rádió és a streaming szolgáltatások széles köre - többek között a Deezer, a Spotify Connect és a Tidal (amennyiben elérhetőek, előfizetés szükséges).
A nagy felbontású hangfájlok, köztük a FLAC, az ALAC vagy a DSD (akár 5.6MHz-ig is) támogatottak és kifogástalan minőségben játszhatók le.
A hálózati funkció és az AVR-X2400H-ban levő HEOS integráció által lehetővé válik, hogy mind a hálózatban tárolt zenék, mind az online szolgáltatások vezeték nélkül is megoszthatók a HEOS hangszórókkal és más HEOS-kompatibilis készülékekkel a ház körül, létrehozva egy teljes, bővíthető multiroom zenei rendszert. Mindez az ingyenes HEOS alkalmazással működik, amely lehetővé teszi, hogy a rendszert a ház bármely helyiségéből vezéreljük, és egyszerűenkiegészítsük azt extra "zónákkal", illetve hogy a HEOS készülékek kombinációjával egy teljes házibuli hangrendszert hozzunk létre.
Az AVR-X2400H azonban egyszerűen beállítható és használható, köszönhetően a Denon exkluzív telepítési asszisztensének (Setup Assistant), amely könnyen érthető, képernyőn megjelenő grafikus menüt tartalmaz, mely gyorsan és egyszerűen végigvezeti a felhasználót a telepítési folyamaton - mindez kihegyezve a lehető legjobb hangminőségre, és optimalizálva a kritikus rendszer beállításokra. Négy gyorsválasztó funkciógomb segítségével a felhasználó kiválaszthatja kedvenc bemeneti forrásait, ahol a rendszer emlékszik az egyes források előnyben részesített hangbeállításaira, hogy pontosan tudja visszaadni az előre beállított, preferált hangzást.
A Denon fejlett ECO üzemmódja biztosítja az AVR-X2400H számára, hogy az energiatakarékosságot a használathoz igazítsa, és akár 50%-kal csökkentse az energiafelhasználást, ha az erősítőt alacsonyabb hangerőszinten használjuk. A felhasználó bekapcsolhatja az ECO módot, vagy ki is kapcsolhatja azt a teljes energiafogyasztáshoz, mikor magasabb hangerőszinten használja az erősítőt. Vagy beállíthatja az Auto módot is, és így lehetővé teszi az AVR-X2400H számára, hogy a lejátszani kívánt tartalom és a hangerőszint alapján döntéseket hozzon. Egy képernyőn megjelenő Eco mérőn látható a receiver által használt energia mennyisége, így lehetőség van ennek az ellenőrzésére is.
A magas zenei teljesítményt ötvözi a rugalmassággal és a HEOS multiroom zenei streaminggel: a Denon AVR-X2400H-t úgy tervezték, hogy teljes otthoni szórakoztató megoldást nyújtson.

 

Denon AVR-X1400H: minőségi film és zenei hang még elérhetőbb áron

Az AVR-X2400H mellett az AVR-X1400H-t úgy tervezték, hogy ugyanazon technológia és flexibilitás legjavát még kedvezőbb áron érje el. Még mindig teljes Dolby Atmos, DTS:X kompatibilitás és 4K video képesség jellemzi, nem beszélve a Bluetooth hálózati zenelejátszásról, valamint a HEOS vezeték nélküli multiroom rendszerről.
A maximális 145W-os csatornánkénti teljesítményével az AVR-X1400H még mindig több, mint elegendő energiával rendelkezik, hogy biztosítsa a hallgatót teljesen körülvevő Dolby Atmos / DTS:X effekteket, míg a hat HDMI bemenet - beleértve az egyiket az előlapon a kényelmes ideiglenes csatlakoztatáshoz - rengeteg kapcsolódási lehetőséget nyújt a modern lejátszókhoz.
Az AVR-X1400H rendelkezik az Audyssey MultEQ XT automatikus kalibrációval és kompatibilis az új Denon Audyssey MultEQ Editor alkalmazással is, miközben a beállítás és a működés egyszerű az exkluzív képernyőn megjelenő Setup Assistant által. Valamint a négy Quick Select gomb használatával azonnal kiválaszthatók a kedvenc műsorforrások és az Ön által preferált beállítások.
A Denon egyedülálló, fejlett ECO módja jelentős energiamegtakarítást eredményez alacsonyabb hangerőszint mellett, miközben teljes teljesítményt nyújt a mozifilmek akciójeleneteihez. A képernyőn megjelenő kijelző lehetővé teszi az energiafelhasználási információk követését valós időben.

Denon AVR-X2400H - Fontosabb jellemzők és előnyök
• 7.2 csatornás AV-receiver 150W teljesítménnyel csatornánként
o Elegendő energia, hogy betöltse a szobáját egyedülálló Denon hangzással
• Beépített HEOS Wireless Multi-Room Audio technológia integráció
o Zene élmény az egész házban több HEOS termékkel
• 8 HDMI bemenet (1 elülső) teljes HDCP 2.2 támogatással; 2 HDMI kimenet
o Sok bemenet minden digitális eszköz számára; készen áll egy TV és egy projektor párhuzamos táplálására
• Teljes sebességű 4K/60Hz átvitel, Dolby Vision kompatibilitás, HDR, HLG (firmware
frissítés után) és BT.2020
o Jövőbiztos video szabványok
• Speciális video jel feldolgozás 4K skálázással a HDMI forrásokhoz
o Teljes HD és akár Ultra HD video minőség a meglévő digitális video forrásokból
• Dolby Atmos (5.1.2-ig) és DTS:X dekódolás
o A kasszasiker mozifilmek 3D-s hangzása fej fölötti effekt hangsugárzókkal
• AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Network Audio Streaming
o Szinte korlátlan hozzáférés az online zenei forrásokhoz
• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás
o Nagy felbontású audio streaming még Gapless-ben is a hifi rajongók számára
• Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume és Dynamic EQ
o A helyiségek tökéletes kiegyenlítésére
• Audyssey MultEQ Editor alkalmazás támogatás (20 Euro az App store-ban)
o Az ekvalizálási paraméterek professzionális finombeállítása
• Telepítési segéd, Denon 2016 AVR Remote app
o Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
• Intelligens ECO mód ki/be/automatikus beállítással
o Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné az audio minőséget


Denon AVR-X1400H - ugyanazok a paraméterek, mint az AVR-X2400H, kivéve:
• 7.2 csatornás AV Receiver, csatornánként 145W teljesítménnyel
• 6 HDMI bemenet / 1 kimenet
• Nincs speciális video jelfeldolgozás 4K skálázással

2017. 05. 21.

Hír archívum

2018. 10. 01. Bose Smart Speakers intelligens hangsugárzók
2018. 09. 16. Az új erőgép, a 11.2 csatornás AV-receiver: kettős hangvezérléssel a Siri által az Apple AirPlay 2-n és az Amazon Alexa-val
2018. 09. 11. A Marantz, Ken Ishiwata - a márka nagykövetének - negyvenedik évfordulóját ünnepli a korlátozott kiadású KI-Ruby SACD/CD lejátszóval és erősítővel
2018. 09. 09. Az új Denon 800NE széria kiváló minőségű audio teljesítményt kínál megfizethető áron
2018. 09. 06. A Denon új lemezjátszója kiváló minőségű bakelit lemez lejátszást tesz lehetővé, és még a felvétel is egyszerű
2018. 09. 03. DALI OBERON – FEDEZZE FEL ÚJRA A ZENE VARÁZSÁT
2018. 08. 31. A Marantz bővíti díjnyertes 6000-es sorozatát a hi-res NA6006 streamer-rel
2018. 08. 20. Bowers & Wilkins, a legendás brit audiomárka bemutatja 600-as sorozatú hangszóróinak hatodik kiadását, amely élvonalbeli hangteljesítményt nyújt elérhető áron.
2018. 08. 06. A Marantz SR6013 és SR5013 készülékeivel erősíti az új AV Receiver szériáját: új funkciókat, kényelmet és fokozott hangzást biztosítanak
2018. 08. 02. A Denon bejelentette az új CEOL N10-et - a következő generációs hálózati zene rendszert
2018. 08. 01. Két új fejlett AV Receiver tömérdek energiával, élvonalbeli 3D térhangzással és Amazon Alexa hangvezérléssel.
2018. 06. 22. A Marantz újradefiniálja slimline hálózati receivereit Alexa hangvezérléssel
2018. 06. 16. A legújabb Denon AV Receiverek Amazon Alexa hangvezérléssel
2018. 06. 09. Az új Denon fejhallgatók csodálatos hangzása segít a zenerajongóknak abban, hogy kellemesebbé tegyék az utazást, vagy az otthoni kikapcsolódást.
2018. 05. 23. A vezető AVR gyártó bemutatja az erőteljes hangú, sok funkcióval ellátott, belépő kategóriás AVR-X550BT / AVR-X250BT AV receiver modelleket.
2018. 05. 02. Az új Android alapú Dune HD Pro 4K lejátszó megérkezett!
2018. 04. 15. Viselje. Hallgassa. Élvezze. ÚJ BOSE SOUNDWEAR COMPANION HANGSUGÁRZÓ
2018. 01. 18. A Marantz® bejelentette az AV8805 Full 4K Ultra HD többcsatornás előerősítőt. Az új AV processzor legendás gyártói csomagja tartalmazza a 13 csatornás processzort, a nagy felbontású komponenseket és a Premium csatlakozási lehetőségeket.
2018. 01. 14. A Denon bemutatja a különleges 13.2 csatornás AVC-X8500H AV erősítőt, amely támogatja az Amazon Alexa*, a Dolby Atmos, a DTS: X, az Auro 3D hang- és a legújabb video formátumokat
2017. 12. 23. A Marantz bemutatja a teljes digitális zeneforrás-lejátszóját - az ND8006 hálózati zene / CD-lejátszót DAC-móddal és HEOStámogatással
2017. 12. 07. A Sonus faber Principia 3 kapta a legjobb polc hangsugárzó díjat!
2017. 12. 02. Nyilvánosságra kerültek az AV TECH MEDIA AWARDS 2017-18 eredményei!
2017. 11. 29. A Marantz bemutatja a PM8006 erősítőt, az újonnan kifejlesztett Marantz Musical Phono EQ-val a fedélzeten
2017. 11. 27. Hang határok nélkül Az új Denon Envaya Bluetooth hangsugárzó széria az utazás közbeni zenehallgatáshoz
2017. 11. 20. A Denon® büszkén jelenti be a világ első AVReceivereit DTS Virtual:X® technologiával
2017. 11. 06. A Marantz gondoskodik a vidám Karácsonyról: 10% HEOS pénzvisszafizetési akciót hirdet meg a HEOS-képes AV receiver vásárlók számára
2017. 11. 01. A Denon® 10%-os HEOS komponens kedvezmény-kampányt biztosít a vásárlói számára, HEOS-kompatibilis AVR-ek vásárlásakor!
2017. 10. 30. A Bowers & Wilkins bemutatja a PX- et, a márka első aktív zajszűrős, vezeték nélküli fejhallgatóját.
2017. 10. 23. A Denon® bemutatja a HEOS Super Link-et!
2017. 10. 13. A Marantz új szabványokat állít fel zenére és filmre az új SR8012 zászlóshajó készülékével, a cég első 11.2 csatornás AV erősítőjével
2017. 10. 08. Az új Bose SoundLink On-Ear fülre illeszkedő vezetéknélküli fejhallgató
2017. 09. 20. Az új SR7012 hálózati AV Receiver és az AV7704 többcsatornás előerősítő ötvözi a legmodernebb házimozi technológiát a legendás Marantz hangminőséggel
2017. 09. 13. A Denon AVR-X6400H és AVR-X4400H: teljesen felszerelve a látványos, magával ragadó surround hangzásért - és HEOS multiroom zene streaming is a fedélzeten
2017. 09. 06. Bowers&Wilkins – Új hangszórók a láthatáron
2017. 09. 03. Az új Cambridge Audio CXUHD 4K UHD Univerzális Blu-Ray lejátszó
2017. 09. 01. PMA-60, PMA-30, DCD-100 A Denon két új erősítővel és egy CD-lejátszóval bővíti ki Design szériáját, melyek "valódi HiFi eszközök a mai életstílus számára"
2017. 08. 22. NAIM disztribúció
2017. 08. 09. A Marantz bemutatja az új SR5012 és SR6012 hálózati AV Receivereit, Dolby Atmos/DTS:X és HEOS rendszerekkel
2017. 07. 19. A Bose F1 812 és F1 SUB kipróbálható bemutatótermünkben!
2017. 07. 13. Denon AVR-X3400H - A következő generációs AV receiver magasabb teljesítménnyel és új jellemzőkkel
2017. 07. 09. Rendkívüli HEOS akció!
2017. 05. 21. A következő generációs AV Receiverek új funkciókkal és még több hozzáadott értékkel A Denon AVR-X2400H és az AVR-X1400H összesíti a továbbfejlesztett házimozi teljesítményt a HEOS multiroom zenei streaming funkcióval
2017. 05. 18. A Denon a legendás CD-Receiver hifi rendszerének a sikerére épül a még jobb hangzású, Bluetooth-kompatibilis D-M41
2017. 05. 06. Saját lejátszási listák. Bárhol hallgatja. Ne hagyja maga mögött a zenét. Élvezze a vezeték nélkül szabadságot az új Bose SoundLink® Bluetooth® hangszóróival!
2017. 05. 04. Egy elérhető AV Receiver, mely új szabványokat állít fel. A Denon AVR-X540BT ötvözi a házimozi teljesítményét a Bluetooth kompatibilitással a zene streaminghez
2017. 04. 22. Négy fantasztikus díjat kapott a Denon AVR-X4300H Európa több országában is!
2017. 04. 09. Az új Marantz Audyssey MultEQ Editor app - a teljes házimozi testreszabása
2017. 03. 15. A Denon® ismét emeli a mércét az új, magas minőségű vezeték nélküli HEOS SoundBar-ral és felerősíti a basszust az új HEOS Subwoofer-rel
2017. 02. 12. A zászlóshajó DENON AV-Receiver, az AVR-X7200WA nemrég két díjat is kapott különböző nemzetközi magazinoktól!
2017. 01. 22. Surround hangzás stílusosan - és multiroom egyszerűen A forradalmian új Denon HEOS AVR: Vegye magát körül zenével - és ne kábelekkel
2017. 01. 11. Az AVForums letesztelte a Marantz SR7011-et, amely el is nyerte a Highly Recommended (Nagyon Ajánlott) díjat.
2016. 12. 18. Vezető minőségű High Resolution Audio A Denon továbblép a New Era hifi szériában a PMA-1600NE erősítő USB DAC és a DCD-1600NE Super Audio CD-lejátszó készülékekkel
2016. 12. 10. Bemutatjuk a Marantz SA-10 SACD lejátszó/DAC-ot és a PM-10 erősítőt - az új Referencia Szériát, ami forradalmi audio technológiákra épül
2016. 12. 03. A Q Acoustics örömmel mutatja be az új Concept 500-as modellt!
2016. 11. 30. Megérkeztek a francia Focal hangsugárzók!
2016. 11. 09. Újra elérhető a nagysikerű Bose SoundSport Wireless fülhallgató fekete, aqua és citrom színben!
2016. 10. 27. Az új Bose® SoundSport® Wireless Pulse: A sportélmény fokozására tervezve
2016. 10. 18. Az új prémium SR7011 AV receiver és az AV7703 AV processzor egyesíti a legújabb audio/video funkciókat a legendás Marantz hangminőséggel
2016. 10. 15. A Bose SoundLink Mini II Bluetooth hangszóró limitált kiadásban!
2016. 10. 11. Az új Audiolab M-One DAC/erősítő tesztje a HiFi Choice legújabb kiadásában
2016. 10. 07. Bose® SoundTouch® házimozirendszerek most értékes ajándékkal!
2016. 09. 26. "Jól van Mission! Ezekért megérte a várakozás!"
2016. 09. 19. Az EISA díjas Marantz PM6006 most a What Hi-Fi-ban is bizonyított!
2016. 09. 17. Az EISA díjas Dali Opticon 5.1 szett most kihagyhatatlan akcióban!
2016. 09. 14. Csak most ÁFA nélkül! HEOS 7 HS2 akció!
2016. 09. 08. Az új DENON PMA-2500NE & DCD-2500NE páros teszt a Hi-Fi Choice-ban!
2016. 09. 05. Onkyo: 2016-os RZ szériájú csúcs AV vevőerősítők és előerősítő
2016. 08. 30. A Denon bemutatja az első X-szériás AV Receivereit beépített HEOS hálózati technológiával
2016. 08. 25. A DALI bemutatja: KATCH
2016. 08. 16. EISA díjazottak 2016-2017
2016. 08. 15. A Marantz kibővíti a MusicLink sorozatot az új HD-CD1 Premium CD-lejátszóval
2016. 08. 04. A Marantz bemutatja az SR6011 Network AV Receiver-t, 9 végerősítővel
2016. 05. 13. A világszerte elismert agol HiFi Choice magazin 5 csillaggal jutalmazta az új Audiolab M-DAC+ DA kon
2016. 01. 15. A Denon elindította a prémium HiFi új korszakát