A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit

Eindhoven (2020. június 05.) - A Denon, mely 1910 óta meghatározza a magas minőségű audio készülékek piacát, ma bejelentette az iparág első 8K-Ready AV-Receivereit. A híres Xszéria AVR-jeire építve a Denon AVC-X6700H, AVC-X4700H, AVC-X3700H és AVR-X2700H (DAB +) elhozzák a házimozi, zene és játékok világának következő generációját.

A Denon nemcsak bemutatja az első 8K-Ready receivereit, hanem a cég egyben az audio világában eltöltött 110. évfordulóját is ünnepli. A Denon egész létezése során a technológiai fejlesztések élvonalában volt, és a 8K bevezetése a cég történetének egy következő izgalmas állomása. A 8K egy izgalmas frissítés, és az új X-sorozatú AVR-ek számos új funkcióval gazdagítják a házimozi rajongóit, a zene szerelmeseit és a virtuális játékok kedvelőit. Az új Denon AVR széria kritériuma, hogy a házimozi készen álljon a jövőbeli 8K-ra, beleértve az eARC-t és a HDR10+-t is, és játék rajongók élvezzék a 4k/120kHz-es játékmenetet a VRR, a QFT, a QMS és az ALLM segítségével. És emellett mindegyik modell a híres és díjnyertes Denon hangminőséggel és könnyű kezelhetőséggel büszkélkedhet.

 

Széles szabvány kompatibilitás
Az új Denon X-szériás AV erősítők és receiverek a házimozi tökéletes működését biztosítják, és kihasználják a legújabb HDMI technológiákat. Hihetetlen képminőséggel és magával ragadó audio dekódolási lehetőségekkel, így megismételni otthon a mozi élményt most könnyebb, mint valaha. Élvezze a filmeket és a show-kat lenyűgöző képminőséggel, a dedikált „8K” HDMI bemenetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a 8K / 60Hz és 4K / 120Hz video jeltovábbítást, az új HDR formátum támogatást, beleértve a HDR10+-t és a Dynamic HDR-t, valamint az új HDMI funkciót, a gyors médiaváltást (QMS), amely lehetővé teszi a forrás azonnali váltását a felbontás vagy a képkockasebesség terén a képernyő elsötétítésének kiküszöbölése érdekében. A kivételes szín, a tisztaság és a kontraszt érdekében a legújabb X-széria modellek továbbra is támogatják a HDR10, a HLG (Hybrid Log Gamma) és a Dolby Vision, valamint a 4:4:4 Pure Colour almintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítást.


Egy szinttel feljebb a játékkedvelők
Számos új szolgáltatás ad előnyt a gamer-eknek, beleértve a borotvaéles képet, a 4K / 120Hz jeltovábbítást és a változtatható frissítési frekvenciát (VRR), hogy csökkentsék a képkocka törést és javítsák az általános kép precizítást. Ugorjon be egy versenyre az automatikus alacsony késleltetésű üzemmód/ Auto Low Latency Mode (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) segítségével, amelyek mindegyikének célja a késés csökkentése és a statisztika javítása. Lássa meg az ellenséget - mielőtt az meglátná Önt - az elképesztő 8K képminőséggel.

A Denon X-széria is felskálázza a meglévő HD és 4K tartalmat 8K-ra, így többen élvezhetik a 8K-s felbontás erejét.


Filmek és TV közvetítés csúcs hangminőségben
Az új Denon X-szériás AVR-ek továbbra is támogatják az eARC-t (enhanced Audio Return Channel), amely tömörítetlen és tárgyalapú hangot továbbít a TV-ről a receiverre egyetlen HDMI-kábellel. A TV-k közvetlenül a TV-alkalmazásokból játsszák le a videót a rendelkezésre álló legjobb képminőséggel - akár 4K, akár 8K -, míg a rádióerősítő azonosítja a dekódoláshoz a rendelkezésre álló legjobb surround formátumot.

Az eARC-vel és a legújabb HDMI-csatlakozással, akár 8K Ultra HD-ig, az új X-sorozatú AVReceiverek zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak a legújabb 8K-s televíziókkal, streaming eszközökkel, játékkonzolokkal és más forráslejátszókkal.


DTS:X Pro®
Szinte minden 3D audio formátum támogatás elérhető a Denon AVC-X6700H és AVC-X4700H készülékekkel a kicsomagolást követően, beleértve a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológiát, a DTS:X®, a DTS Virtual:X ™, az IMAX® Enhanced és az Auro-3D® szabványokat. Az AVC-X6700H támogatja a DTS:X Pro®-t is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornát is élvezhessenek a DTS:X dekódolással olyan hangszóró konfigurációkkal, mint a 7.2.6 vagy a 9.2.4. A hallgatók a legfrissebb IMAX Enhanced filmekben is élvezhetik a 7.2.6 vagy 9.2.4 hangszóró konfigurációkat, az újonnan elfogadott 13.2 csatornás feldolgozási képességeknek köszönhetően, egy külső erősítő hozzáadásával. A DTS:X Pro funkciót firmware frissítéssel, az év későbbi szakaszában fogjuk szállítani.

Az AVC-X6700H 11 erősítő csatornát támogat 13.2 csatornás jelfeldolgozással, az AVCX4700H és az AVC-X3700H akár 9 erősítő csatornát és 11.2 csatornás jelfeldolgozást támogat. Az AVR-X2700H akár 7 csatornát is képes meghajtani. Az Auro-3D® motort az AVCX6700H és az AVC-X4700H is támogatja. Az IMAX továbbfejlesztett dekódolását mindkét receiver, valamint az AVC-X3700H is támogatja.

A Denon most támogatja az AVC-X3700H, AVC-X4700H és AVC-X6700H új „előerősítő” módját is, amelyet korábban csak a Denon zászlóshajóján, az AVC-X8500H-n volt megtalálható. Az előerősítő mód tiszta jelútvonalat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási szinteknél azáltal, hogy lekapcsolja a belső erősítőket, ha a receivert AV-processzorként használják, és az összes hangsugárzót külső erősítők táplálják.


Beépített HEOS® multiroom általi zenehallgatás
A beépített HEOS® technológiával az X-sorozatú AVR-ek vezeték nélkül zenét közvetíthetnek a kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból, ideértve a Spotify, a Napster, az Amazon Music HD, a TuneIn, a Deezer, a SoundCloud, a TIDAL és más egyéb szolgáltatókat. A vásárlók vezeték nélkül élvezhetik kedvenc zenéjéiket otthonuk bármely szobájában. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon külön zeneszámot minden csatlakoztatott helyiséghez különféle streaming-források segítségével. Helyezzen Denon Home hangszórókat további helyiségekbe, és mindezt vezérelheti a HEOS alkalmazás segítségével. A HEOS-on kívül az Apple AirPlay 2 és a Bluetooth is támogatott. Az Apple Music streaming az AirPlay 2-n keresztül támogatott.


Roon Tested és High-Res lejátszás
A Denon X-széria AVR-jei Roon Tested tanúsítvánnyal is rendelkeznek, így a felhasználók a PC-k és az intelligens eszközök fejlett Roon zenei felületén keresztül többet hozhatnak ki zenei könyvtáraikból. A Denon Roon Tested AVR-ek könnyen megtalálhatók és beállíthatók a Roon által az AirPlay 2-n keresztül vagy a Roon Core eszközhöz csatlakoztathatóak vezetékkel. A Hi-Res hálózati audio streaming mellett minden receiver előlapi USB porttal rendelkezik, amely az MP3 és nagy felbontású audio formátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8 / 5,6 MHz fájlok) kényelmes audio lejátszását kínálja.


Erőfeszítés nélküli hangvezérlés
A Denon X-széria AVR-ei együttműködnek az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokkal a könnyű hangvezérlés érdekében. A hallgatók az Amazon Alexa-t különféle parancsokhoz használhatják, ideértve a különféle médialejátszók bemeneteinek átváltását, míg a Google Assistant és az Apple Siri a hangerő beállításához, a következő műsorszámra való ugráshoz és még sok máshoz használható.


A Denon Setup Assistant elvégzi a munkát
A felhasználók vizuális vezetésével a telepítési folyamat minden lépésén keresztül a Denon díjnyertes Telepítési Asszisztense megkönnyíti az X-sorozatú AVR-ek elindítását és lerövidíti a beállításhoz szükséges időt, mielőtt jelentősen kiélvezheti a Denon hangminőségét. Mivel minden házimozi egyedi, a Denon az Audyssey prémium helyiség-kalibrációs technológiáját használja, amely automatikusan elvégzi a pontos méréseket és optimalizálja a rádióerősítő teljesítményét, és így a legfinomabb 3D-s hangélményt alakítja ki, amely a hely akusztikus tulajdonságainak megfelel. Az AVR-X2700H támogatja az Audyssey MultEQ XT-t, míg a széria többi készüléke támogatja az Audyssey MultEQ XT32-t, valamint az SubEQ HT-t a független mélysugárzó-kalibráláshoz, a kiegyensúlyozottabb és kontrollált mélyhang-teljesítmény érdekében. Az Audyssey MultEQ Editor alkalmazás megvásárolható azok számára, akik
további testreszabási lehetőségeket szeretnének.


Az új kényelmes Dual Speaker - Audyssey szolgáltatás
A 2020-as X-széria modelljei most támogatják az új Dual Speaker Setup Preset funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két hangsugárzó konfigurációt tárolhassanak és azonnal válthassanak közöttük. Például a felhasználók tárolhatják mind az Audyssey kalibrációs mérési/beállítási eredményt közvetlenül a receiverről, mind pedig egy testreszabott MultEQ görbét vagy frekvenciatartományt a Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás segítségével a rádióerősítőn egyidejűleg, így a felhasználók könnyen összehasonlíthatják a különbségeket és kiválaszthatják preferenciájukat. A hallgatók az Audyssey méréseket két különféle hangsugárzó beállításnál is elvégezhetik, beleértve a 2.0-t a zenehallgatáshoz és az 5.1.4-et a surround mozizáshoz.


Az összes 2020-as X-szériás AVR főbb jellemzői

Video és HDMI:
• (Új) 8K: Nézzen eddig soha nem látott részleteket a 8K jeltovábbításnak és a felskálázásnak köszönhetően.
• (Új) 4K / 120Hz: Élvezze a hihetetlenül folyamatos mozgásélményt a 4K / 120 képkocka / másodperc jeltovábbítással.
• (Új) Változtatható Frissítési Ráta (VRR): Csökkenti vagy kiküszöböli a késést, az akadozást és a képkocka töredezést a folyékonyabb és részletgazdagabb játékmenet érdekében.
• (Új) HDR10 +: Hozza ki a legtöbbet egy HDR10+ kompatibilis TV-vel és tartalommal HDR10+ jeltovábbítási képesség által.
• (Új) Dynamic HDR: Otimalizálja a HDR TV-k teljesítményét a Dynamic HDR-rel a jelenetenkénti, vagy képkockánkénti dinamikus metaadatokkal.
• (Új) Gyors médiaváltás (QMS): Több filmnézés, kevesebb várakozás. Mondjon búcsút az üres képernyőktől a Quick Media Switching (QMS) használatával.
• (Új) Quick Frame Transport (QFT): Élvezze a csökkentett késleltetést a simább, töredezésmentes szórakoztatás érdekében.
• eARC támogatás: A továbbfejlesztett audio visszatérési csatorna támogatja a legújabb veszteségmentes és 3D audio formátumokat az audio továbbításhoz közvetlenül a TV-ről az AV Receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül.
• Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM): Az alacsony késleltetésű játék támogatott az Xbox One készüléken, és támogatott TV-t igényel.
• Hihetetlen szín: 4:4:4 tiszta szín almintavételezés, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hibrid Log-Gamma (HLG), dinamikus HDR, 3D és BT.2020 jeltovábbítás támogatás a kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében.
• HDCP 2.3: Az összes HDMI porton támogatja a legújabb másolásvédelmi szabványt.

Audio és Surround hang
• (Új) DTS: X Pro: Csak az AVC-X6700H készüléken érhető el. A DTS:X Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornát is feldolgozzanak.
• Magával ragadó 3D audio: Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced és Auro 3D.
• Prémium DAC: 32 bites AKM DAC, amely lehetővé teszi a nagy felbontású audio dekódolást.
• Hi-Res Audio: Képes dekódolni akár 24 bites / 192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat, valamint DSD 2,8MHz és 5,6MHz számokat az előlapi USB-n vagy a hálózathoz csatlakoztatott eszközökön keresztül.

Zene streaming és intelligens otthon
• Roon Tested: Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárakból kereshető, szörfölhető információkkal az előadókról és a dalokról.
• Beépített HEOS®: Wi-Fi zene streaming és multiroom audio technológia a kompatibilis komponensekkel. A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify, Napster, Amazon Music HD, TuneIn, Deezer, SoundCloud, TIDAL és más egyéb szolgáltatókat.
• Beépített AirPlay 2: Az AirPlay 2 használatával vezeték nélkül streamelheti az Apple Musicot az AV receiverre, vagy csoportosíthat más AirPlay kompatibilis hangszórókat az otthona zenével való betöltéséhez.
• Egyszerű hangvezérlés: Az Amazon Alexa, a Google Assistant, vagy az Apple Siri együtt működik a vezeték nélküli zene és az AVR² hang vezérlésében.
• Bluetooth engedélyezve: Streameljen zenét vezeték nélkül és küldje ki a 2. zónára, vagy a HEOS kompatibilis hangszórókra az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül.
• (Új) Bluetooth Transmitter: Hallgassa a kedvenc műsorát a Bluetooth fejhallgatón keresztül késő este, vagy élvezze azt együtt egy hallássérült családtaggal, vagy baráttal. Az audio a hangszórón és fejhallgatón keresztül is hallgatható egyszerre.

Beállítás és egyszerű használat
• Helyiségkalibrálás és optimalizált szobaakusztika: Az Audyssey EQ kalibrációs technológia rendelkezésre áll az egyszerű, pontos beállítás és a dinamikus hangerőszabályozás érdekében.
• (Új) Dual Audyssey Preset Memory: Lehetővé teszi a felhasználóknak két Audyssey konfiguráció tárolását és használat közben is be lehet kapcsolni a részletesebb hallgatási élmények érdekében.
• Gyorsválasztás: Az előlapon és a távirányítón négy Quick Select gomb található, amelyek minden forráshoz az előnyben részesített audio beállításokat tárolják.
• Távoli alkalmazások (iOS / Android): Denon AVR távirányító az AVR alapvető vezérléséhez és beállításához. Megvásárolható Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás a szoba EQ görbe további testreszabásához.

A legújabb X-szériás AV-receiverek a hivatalos Denon viszonteladóknál lesznek elérhetőek a lenti dátumoktól. A Denon X-széria receivereinek legújabb kiegészítéseiről a következő oldalon olvashat: https://www.denon.com/hu-hu.
• AVR-X2700H / DAB verzió: szeptember
• AVC-X3700H: augusztus
• AVC-X4700H: július
• AVC-X6700H: július

2020. 06. 06.

Hír archívum

2022. 06. 30. A Bowers & Wilkins bemutatja a vadonatúj Px7 S2-t, a legjobb aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatóját
2022. 06. 22. A ROTEL a 60. évfordulót ünnepli az új DIAMOND SERIES modellek bevezetésével
2022. 05. 23. A Marantz a CD60 lejátszó bemutatásával megteremti a CD-formátum jövőjét
2022. 05. 19. A legújabb Denon komponensek premierje a 2022-es müncheni HIGH END kiállításon
2022. 03. 24. Együtt ünnepel a FOCAL és a Naim
2022. 03. 04. A Bowers & Wilkins az új Panorama 3-mal biztosítja a tökéletes, egydobozos, magával ragadó hangélményt.
2022. 02. 24. A Rotel bemutatja az A12, CD14 és RCD-1572 MKII modellválozatait
2022. 02. 15. A Marantz újragondolja a klasszikus integrált erősítőt
2022. 02. 04. A Bose bemutatja a SoundLink FLEX-et
2022. 02. 01. A Denon bemutatja új Dolby Atmos minősítésű 3.1.2 soundbar és subwoofer kombóját
2022. 01. 15. A Polk Audio bemutatja a Monitor XT hangfal családot
2021. 12. 04. Loewe Bild i.55 dr+ – Felsőbb osztályba lépett - Teszt
2021. 11. 17. Bowers & Wilkins 705 és 702 Signature új, lenyűgöző Midnight Blue Metallic kivitelben
2021. 10. 22. A Denon bemutatja az új AVR-X1700H 8k AV-Receivert
2021. 10. 17. Denon PMA-600NE sztereó erősítő bluetooth-al és phono bemenettel
2021. 10. 13. Az új Bowers & Wilkins Zeppelin megérkezett!
2021. 10. 07. What Hi-Fi? Awards 2021!
2021. 09. 23. A NAIM bemutatja az új music-streaming opciót, a TIDAL Connect-et!
2021. 09. 04. A Loewe tovább növekszik és terjeszkedik
2021. 08. 27. Bowers & Wilkins 800 Series Diamond. Excellence. Evolved.
2021. 08. 15. EISA Awards 2021-2022
2021. 06. 09. A Denon bemutatja új zászlóshajóját, az AVC-X8500HA 8K 13ch AV erősítőt a tökéletes otthoni moziélményért
2021. 06. 07. CSERÉLJE ÚJRA A RÉGIT - MARANTZ MODEL 30 és SACD 30n promóció
2021. 05. 11. Bemutatjuk az Uniti Atom Headphone Edition-t!
2021. 04. 21. A Naim Mu-so Wood Edition megérkezett!
2021. 03. 05. Covid-19 tájékoztatás! Bemutatótermünkben maximum 20 fő tartózkodhat!
2021. 01. 25. A Denon prémium Soundbar-ral és 3D hangzással egészíti ki a Denon Home Hi-Res multiroom hangszóró-ökoszisztémát
2021. 01. 10. A mindennapokra tervezve – mindenki számára. Új Bose Smart Soundbar 300 intelligens hangprojektor
2020. 10. 11. A Marantz bemutatja az új 8K Ultra HD AV Surround előerősítőt
2020. 09. 10. A zene szeretetéért – Az ikonikus Bowers & Wilkins 600-as sorozat 25 évnyi sikerének csúcspontja az új Anniversary Edition széria.
2020. 09. 08. A Denon négy Special Edition termékkel ünnepli a 110 éves évfordulóját
2020. 09. 02. A zenéje mindig jobban szól egy Marantz-on!
2020. 08. 24. A Marantz bemutatja új belépő szintű integrált erősítőjét és CDlejátszóját
2020. 08. 21. EISA 2020-2021
2020. 08. 07. A Marantz bemutatja a 12 Special Edition széria modelljeit a tökéletes audio minőség elérése érdekében
2020. 07. 17. Rendelhetők az Dune HD lejátszók, raktáron napokon belül!
2020. 07. 12. A Marantz bemutatja új 8K-Ready AV-receiverét és AV-erősítőit
2020. 06. 24. Kidolgozott. Csiszolt. Tökéletesített. Az új Bowers & Wilkins 705 & 702 Signature modellek
2020. 06. 06. A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit
2020. 05. 29. Marantz - teszteld otthon 60 napig!
2020. 05. 21. Polk Audio Signa S3 soundbar, beépített Chromecast támogatással
2020. 03. 21. Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek
2020. 02. 19. Világraszóló fejhallgató. Most valósággá vált.
2020. 01. 26. Denon Home: Prémium vezeték nélküli hangszórók a 110 éves hifi örökség alapján
2020. 01. 19. A Focal teljessé teszi az új Chora szériát!
2020. 01. 12. Az új Audio-Technica AT-LPW50PB!
2019. 12. 11. A Denon bemutatja új soundbar-ját virtuális 3D hanggal
2019. 12. 09. Remek hír a Hi-Fi Choice magazintól!
2019. 11. 24. A Marantz bemutatja az új, nagy teljesítményű, integrált PM7000N erősítőt zenei streaming képességekkel
2019. 10. 16. Új Bose Portable Home Speakers horozható otthoni hangsugárzó
2019. 10. 08. WHAT Hi-Fi? AWARDS 2019 !
2019. 09. 26. A Focal bemutatja a Chora szériát, mely új szabványt testesít meg a megfizethető hangsugárzó dizájnban és minőségben!
2019. 09. 22. A legtisztább hangzás - több mint 50 évnyi tapasztalattal alkotva
2019. 09. 10. A Definitive Technology bemutat egy rendkívül vékony, nagy teljesítményű Soundbar-t, Chromecast zene streaminggel
2019. 08. 27. A Denon két prémium Soundbar-t mutat be beépített HEOS-szal
2019. 08. 23. A PMA-600NE és DCD-600NE nagy pontosságú digitális és analóg zenehallgatást kínál azon rajongók számára, akik el szeretnének merülni a HiFi világában.
2019. 08. 06. Kiterjesztett valóság fejhallgató. Most valósággá vált.
2019. 08. 01. A Marantz bemutatja az NR1200 Slim Line sztereó hálózati receivert hifi minőséggel, fejlett HDMI csatlakozással és zene streaming-gel
2019. 07. 19. A DENON BEMUTATJA LEGÚJABB IMAX® ENHANCED 4K AV RECEIVER-ÉT
2019. 06. 28. Az AV-Online letesztelte a DENON AVR-X4500H felső-középkategóriás házimozi receivert.
2019. 06. 23. A DRA-800H ötvözi a Denon HiFi örökségét egy fejlett HDMI video szekcióval, vezeték nélküli zenei streaminggel és a hagyományos audio képességekkel
2019. 06. 04. Az új Marantz Melody M-CR412 Klasszikus hi-fi teljesítmény modern dizájnban
2019. 05. 24. A Marantz bemutatja két új Slim Design AV receiverét ikonikus zenei és dinamikus teljesítménnyel
2019. 05. 22. A Denon három új AV receiverrel bővíti az X-szériát
2019. 04. 30. A Denon bemutatja erőteljes, hang-vezérlésű S-szériás AV-receivereit
2019. 04. 12. Melody X - Az igazi HiFi minőség találkozása az elegáns kialakítással, és a zenei források korlátlan kiszolgálásával
2019. 04. 05. NAIM Uniti - a legjobb rendszerek még jobbak lettek
2019. 03. 07. Az új Denon GC fejhallgató-család ötvözi a fejlett audio tervezést, az aptX HD Bluetooth-ot és a három szintű aktív zajszűrő technológiát
2019. 02. 05. Új JVC natív 4k D-ILA projektorok, akár 8k megjelenítéssel!
2019. 01. 22. Max 4K - Új Dune HD lejátszók 2019-ben!
2018. 10. 01. Bose Smart Speakers intelligens hangsugárzók
2018. 09. 16. Az új erőgép, a 11.2 csatornás AV-receiver: kettős hangvezérléssel a Siri által az Apple AirPlay 2-n és az Amazon Alexa-val
2018. 09. 11. A Marantz, Ken Ishiwata - a márka nagykövetének - negyvenedik évfordulóját ünnepli a korlátozott kiadású KI-Ruby SACD/CD lejátszóval és erősítővel
2018. 09. 09. Az új Denon 800NE széria kiváló minőségű audio teljesítményt kínál megfizethető áron
2018. 09. 06. A Denon új lemezjátszója kiváló minőségű bakelit lemez lejátszást tesz lehetővé, és még a felvétel is egyszerű
2018. 09. 03. DALI OBERON – FEDEZZE FEL ÚJRA A ZENE VARÁZSÁT
2018. 08. 31. A Marantz bővíti díjnyertes 6000-es sorozatát a hi-res NA6006 streamer-rel
2018. 08. 20. Bowers & Wilkins, a legendás brit audiomárka bemutatja 600-as sorozatú hangszóróinak hatodik kiadását, amely élvonalbeli hangteljesítményt nyújt elérhető áron.
2018. 08. 06. A Marantz SR6013 és SR5013 készülékeivel erősíti az új AV Receiver szériáját: új funkciókat, kényelmet és fokozott hangzást biztosítanak
2018. 08. 02. A Denon bejelentette az új CEOL N10-et - a következő generációs hálózati zene rendszert
2018. 06. 22. A Marantz újradefiniálja slimline hálózati receivereit Alexa hangvezérléssel
2018. 06. 16. A legújabb Denon AV Receiverek Amazon Alexa hangvezérléssel
2018. 06. 09. Az új Denon fejhallgatók csodálatos hangzása segít a zenerajongóknak abban, hogy kellemesebbé tegyék az utazást, vagy az otthoni kikapcsolódást.
2018. 05. 23. A vezető AVR gyártó bemutatja az erőteljes hangú, sok funkcióval ellátott, belépő kategóriás AVR-X550BT / AVR-X250BT AV receiver modelleket.
2018. 05. 02. Az új Android alapú Dune HD Pro 4K lejátszó megérkezett!
2018. 04. 15. Viselje. Hallgassa. Élvezze. ÚJ BOSE SOUNDWEAR COMPANION HANGSUGÁRZÓ