A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit

Eindhoven (2020. június 05.) - A Denon, mely 1910 óta meghatározza a magas minőségű audio készülékek piacát, ma bejelentette az iparág első 8K-Ready AV-Receivereit. A híres Xszéria AVR-jeire építve a Denon AVC-X6700H, AVC-X4700H, AVC-X3700H és AVR-X2700H (DAB +) elhozzák a házimozi, zene és játékok világának következő generációját.

A Denon nemcsak bemutatja az első 8K-Ready receivereit, hanem a cég egyben az audio világában eltöltött 110. évfordulóját is ünnepli. A Denon egész létezése során a technológiai fejlesztések élvonalában volt, és a 8K bevezetése a cég történetének egy következő izgalmas állomása. A 8K egy izgalmas frissítés, és az új X-sorozatú AVR-ek számos új funkcióval gazdagítják a házimozi rajongóit, a zene szerelmeseit és a virtuális játékok kedvelőit. Az új Denon AVR széria kritériuma, hogy a házimozi készen álljon a jövőbeli 8K-ra, beleértve az eARC-t és a HDR10+-t is, és játék rajongók élvezzék a 4k/120kHz-es játékmenetet a VRR, a QFT, a QMS és az ALLM segítségével. És emellett mindegyik modell a híres és díjnyertes Denon hangminőséggel és könnyű kezelhetőséggel büszkélkedhet.

 

Széles szabvány kompatibilitás
Az új Denon X-szériás AV erősítők és receiverek a házimozi tökéletes működését biztosítják, és kihasználják a legújabb HDMI technológiákat. Hihetetlen képminőséggel és magával ragadó audio dekódolási lehetőségekkel, így megismételni otthon a mozi élményt most könnyebb, mint valaha. Élvezze a filmeket és a show-kat lenyűgöző képminőséggel, a dedikált „8K” HDMI bemenetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a 8K / 60Hz és 4K / 120Hz video jeltovábbítást, az új HDR formátum támogatást, beleértve a HDR10+-t és a Dynamic HDR-t, valamint az új HDMI funkciót, a gyors médiaváltást (QMS), amely lehetővé teszi a forrás azonnali váltását a felbontás vagy a képkockasebesség terén a képernyő elsötétítésének kiküszöbölése érdekében. A kivételes szín, a tisztaság és a kontraszt érdekében a legújabb X-széria modellek továbbra is támogatják a HDR10, a HLG (Hybrid Log Gamma) és a Dolby Vision, valamint a 4:4:4 Pure Colour almintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítást.


Egy szinttel feljebb a játékkedvelők
Számos új szolgáltatás ad előnyt a gamer-eknek, beleértve a borotvaéles képet, a 4K / 120Hz jeltovábbítást és a változtatható frissítési frekvenciát (VRR), hogy csökkentsék a képkocka törést és javítsák az általános kép precizítást. Ugorjon be egy versenyre az automatikus alacsony késleltetésű üzemmód/ Auto Low Latency Mode (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) segítségével, amelyek mindegyikének célja a késés csökkentése és a statisztika javítása. Lássa meg az ellenséget - mielőtt az meglátná Önt - az elképesztő 8K képminőséggel.

A Denon X-széria is felskálázza a meglévő HD és 4K tartalmat 8K-ra, így többen élvezhetik a 8K-s felbontás erejét.


Filmek és TV közvetítés csúcs hangminőségben
Az új Denon X-szériás AVR-ek továbbra is támogatják az eARC-t (enhanced Audio Return Channel), amely tömörítetlen és tárgyalapú hangot továbbít a TV-ről a receiverre egyetlen HDMI-kábellel. A TV-k közvetlenül a TV-alkalmazásokból játsszák le a videót a rendelkezésre álló legjobb képminőséggel - akár 4K, akár 8K -, míg a rádióerősítő azonosítja a dekódoláshoz a rendelkezésre álló legjobb surround formátumot.

Az eARC-vel és a legújabb HDMI-csatlakozással, akár 8K Ultra HD-ig, az új X-sorozatú AVReceiverek zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak a legújabb 8K-s televíziókkal, streaming eszközökkel, játékkonzolokkal és más forráslejátszókkal.


DTS:X Pro®
Szinte minden 3D audio formátum támogatás elérhető a Denon AVC-X6700H és AVC-X4700H készülékekkel a kicsomagolást követően, beleértve a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológiát, a DTS:X®, a DTS Virtual:X ™, az IMAX® Enhanced és az Auro-3D® szabványokat. Az AVC-X6700H támogatja a DTS:X Pro®-t is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornát is élvezhessenek a DTS:X dekódolással olyan hangszóró konfigurációkkal, mint a 7.2.6 vagy a 9.2.4. A hallgatók a legfrissebb IMAX Enhanced filmekben is élvezhetik a 7.2.6 vagy 9.2.4 hangszóró konfigurációkat, az újonnan elfogadott 13.2 csatornás feldolgozási képességeknek köszönhetően, egy külső erősítő hozzáadásával. A DTS:X Pro funkciót firmware frissítéssel, az év későbbi szakaszában fogjuk szállítani.

Az AVC-X6700H 11 erősítő csatornát támogat 13.2 csatornás jelfeldolgozással, az AVCX4700H és az AVC-X3700H akár 9 erősítő csatornát és 11.2 csatornás jelfeldolgozást támogat. Az AVR-X2700H akár 7 csatornát is képes meghajtani. Az Auro-3D® motort az AVCX6700H és az AVC-X4700H is támogatja. Az IMAX továbbfejlesztett dekódolását mindkét receiver, valamint az AVC-X3700H is támogatja.

A Denon most támogatja az AVC-X3700H, AVC-X4700H és AVC-X6700H új „előerősítő” módját is, amelyet korábban csak a Denon zászlóshajóján, az AVC-X8500H-n volt megtalálható. Az előerősítő mód tiszta jelútvonalat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási szinteknél azáltal, hogy lekapcsolja a belső erősítőket, ha a receivert AV-processzorként használják, és az összes hangsugárzót külső erősítők táplálják.


Beépített HEOS® multiroom általi zenehallgatás
A beépített HEOS® technológiával az X-sorozatú AVR-ek vezeték nélkül zenét közvetíthetnek a kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból, ideértve a Spotify, a Napster, az Amazon Music HD, a TuneIn, a Deezer, a SoundCloud, a TIDAL és más egyéb szolgáltatókat. A vásárlók vezeték nélkül élvezhetik kedvenc zenéjéiket otthonuk bármely szobájában. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon külön zeneszámot minden csatlakoztatott helyiséghez különféle streaming-források segítségével. Helyezzen Denon Home hangszórókat további helyiségekbe, és mindezt vezérelheti a HEOS alkalmazás segítségével. A HEOS-on kívül az Apple AirPlay 2 és a Bluetooth is támogatott. Az Apple Music streaming az AirPlay 2-n keresztül támogatott.


Roon Tested és High-Res lejátszás
A Denon X-széria AVR-jei Roon Tested tanúsítvánnyal is rendelkeznek, így a felhasználók a PC-k és az intelligens eszközök fejlett Roon zenei felületén keresztül többet hozhatnak ki zenei könyvtáraikból. A Denon Roon Tested AVR-ek könnyen megtalálhatók és beállíthatók a Roon által az AirPlay 2-n keresztül vagy a Roon Core eszközhöz csatlakoztathatóak vezetékkel. A Hi-Res hálózati audio streaming mellett minden receiver előlapi USB porttal rendelkezik, amely az MP3 és nagy felbontású audio formátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8 / 5,6 MHz fájlok) kényelmes audio lejátszását kínálja.


Erőfeszítés nélküli hangvezérlés
A Denon X-széria AVR-ei együttműködnek az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokkal a könnyű hangvezérlés érdekében. A hallgatók az Amazon Alexa-t különféle parancsokhoz használhatják, ideértve a különféle médialejátszók bemeneteinek átváltását, míg a Google Assistant és az Apple Siri a hangerő beállításához, a következő műsorszámra való ugráshoz és még sok máshoz használható.


A Denon Setup Assistant elvégzi a munkát
A felhasználók vizuális vezetésével a telepítési folyamat minden lépésén keresztül a Denon díjnyertes Telepítési Asszisztense megkönnyíti az X-sorozatú AVR-ek elindítását és lerövidíti a beállításhoz szükséges időt, mielőtt jelentősen kiélvezheti a Denon hangminőségét. Mivel minden házimozi egyedi, a Denon az Audyssey prémium helyiség-kalibrációs technológiáját használja, amely automatikusan elvégzi a pontos méréseket és optimalizálja a rádióerősítő teljesítményét, és így a legfinomabb 3D-s hangélményt alakítja ki, amely a hely akusztikus tulajdonságainak megfelel. Az AVR-X2700H támogatja az Audyssey MultEQ XT-t, míg a széria többi készüléke támogatja az Audyssey MultEQ XT32-t, valamint az SubEQ HT-t a független mélysugárzó-kalibráláshoz, a kiegyensúlyozottabb és kontrollált mélyhang-teljesítmény érdekében. Az Audyssey MultEQ Editor alkalmazás megvásárolható azok számára, akik
további testreszabási lehetőségeket szeretnének.


Az új kényelmes Dual Speaker - Audyssey szolgáltatás
A 2020-as X-széria modelljei most támogatják az új Dual Speaker Setup Preset funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két hangsugárzó konfigurációt tárolhassanak és azonnal válthassanak közöttük. Például a felhasználók tárolhatják mind az Audyssey kalibrációs mérési/beállítási eredményt közvetlenül a receiverről, mind pedig egy testreszabott MultEQ görbét vagy frekvenciatartományt a Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás segítségével a rádióerősítőn egyidejűleg, így a felhasználók könnyen összehasonlíthatják a különbségeket és kiválaszthatják preferenciájukat. A hallgatók az Audyssey méréseket két különféle hangsugárzó beállításnál is elvégezhetik, beleértve a 2.0-t a zenehallgatáshoz és az 5.1.4-et a surround mozizáshoz.


Az összes 2020-as X-szériás AVR főbb jellemzői

Video és HDMI:
• (Új) 8K: Nézzen eddig soha nem látott részleteket a 8K jeltovábbításnak és a felskálázásnak köszönhetően.
• (Új) 4K / 120Hz: Élvezze a hihetetlenül folyamatos mozgásélményt a 4K / 120 képkocka / másodperc jeltovábbítással.
• (Új) Változtatható Frissítési Ráta (VRR): Csökkenti vagy kiküszöböli a késést, az akadozást és a képkocka töredezést a folyékonyabb és részletgazdagabb játékmenet érdekében.
• (Új) HDR10 +: Hozza ki a legtöbbet egy HDR10+ kompatibilis TV-vel és tartalommal HDR10+ jeltovábbítási képesség által.
• (Új) Dynamic HDR: Otimalizálja a HDR TV-k teljesítményét a Dynamic HDR-rel a jelenetenkénti, vagy képkockánkénti dinamikus metaadatokkal.
• (Új) Gyors médiaváltás (QMS): Több filmnézés, kevesebb várakozás. Mondjon búcsút az üres képernyőktől a Quick Media Switching (QMS) használatával.
• (Új) Quick Frame Transport (QFT): Élvezze a csökkentett késleltetést a simább, töredezésmentes szórakoztatás érdekében.
• eARC támogatás: A továbbfejlesztett audio visszatérési csatorna támogatja a legújabb veszteségmentes és 3D audio formátumokat az audio továbbításhoz közvetlenül a TV-ről az AV Receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül.
• Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM): Az alacsony késleltetésű játék támogatott az Xbox One készüléken, és támogatott TV-t igényel.
• Hihetetlen szín: 4:4:4 tiszta szín almintavételezés, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hibrid Log-Gamma (HLG), dinamikus HDR, 3D és BT.2020 jeltovábbítás támogatás a kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében.
• HDCP 2.3: Az összes HDMI porton támogatja a legújabb másolásvédelmi szabványt.

Audio és Surround hang
• (Új) DTS: X Pro: Csak az AVC-X6700H készüléken érhető el. A DTS:X Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornát is feldolgozzanak.
• Magával ragadó 3D audio: Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced és Auro 3D.
• Prémium DAC: 32 bites AKM DAC, amely lehetővé teszi a nagy felbontású audio dekódolást.
• Hi-Res Audio: Képes dekódolni akár 24 bites / 192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat, valamint DSD 2,8MHz és 5,6MHz számokat az előlapi USB-n vagy a hálózathoz csatlakoztatott eszközökön keresztül.

Zene streaming és intelligens otthon
• Roon Tested: Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárakból kereshető, szörfölhető információkkal az előadókról és a dalokról.
• Beépített HEOS®: Wi-Fi zene streaming és multiroom audio technológia a kompatibilis komponensekkel. A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify, Napster, Amazon Music HD, TuneIn, Deezer, SoundCloud, TIDAL és más egyéb szolgáltatókat.
• Beépített AirPlay 2: Az AirPlay 2 használatával vezeték nélkül streamelheti az Apple Musicot az AV receiverre, vagy csoportosíthat más AirPlay kompatibilis hangszórókat az otthona zenével való betöltéséhez.
• Egyszerű hangvezérlés: Az Amazon Alexa, a Google Assistant, vagy az Apple Siri együtt működik a vezeték nélküli zene és az AVR² hang vezérlésében.
• Bluetooth engedélyezve: Streameljen zenét vezeték nélkül és küldje ki a 2. zónára, vagy a HEOS kompatibilis hangszórókra az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül.
• (Új) Bluetooth Transmitter: Hallgassa a kedvenc műsorát a Bluetooth fejhallgatón keresztül késő este, vagy élvezze azt együtt egy hallássérült családtaggal, vagy baráttal. Az audio a hangszórón és fejhallgatón keresztül is hallgatható egyszerre.

Beállítás és egyszerű használat
• Helyiségkalibrálás és optimalizált szobaakusztika: Az Audyssey EQ kalibrációs technológia rendelkezésre áll az egyszerű, pontos beállítás és a dinamikus hangerőszabályozás érdekében.
• (Új) Dual Audyssey Preset Memory: Lehetővé teszi a felhasználóknak két Audyssey konfiguráció tárolását és használat közben is be lehet kapcsolni a részletesebb hallgatási élmények érdekében.
• Gyorsválasztás: Az előlapon és a távirányítón négy Quick Select gomb található, amelyek minden forráshoz az előnyben részesített audio beállításokat tárolják.
• Távoli alkalmazások (iOS / Android): Denon AVR távirányító az AVR alapvető vezérléséhez és beállításához. Megvásárolható Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás a szoba EQ görbe további testreszabásához.

A legújabb X-szériás AV-receiverek a hivatalos Denon viszonteladóknál lesznek elérhetőek a lenti dátumoktól. A Denon X-széria receivereinek legújabb kiegészítéseiről a következő oldalon olvashat: https://www.denon.com/hu-hu.
• AVR-X2700H / DAB verzió: szeptember
• AVC-X3700H: augusztus
• AVC-X4700H: július
• AVC-X6700H: július

2020. 06. 06.

Hír archívum

2023. 10. 01. A Bowers & Wilkins bemutatja az új Px8 fejhallgatót luxus, Royal Burgundy kivitelben
2023. 09. 25. A Bowers & Wilkins bemutatja az új Px7 S2e-t, a díjnyertes vezeték nélküli fejhallgató továbbfejlesztett változatát, még jobb teljesítménnyel.
2023. 09. 17. Korszakos hangminőség - Canton Reference 2023
2023. 09. 13. 22. HIFI SHOW 2023. október 14-15.
2023. 09. 09. A Marantz STEREO 70s Premier házimozi hangélményt kínál karcsú, elegáns kivitelben
2023. 09. 05. Cserélje újra a régit!
2023. 09. 03. Különleges demó szeptember 20-ig!
2023. 08. 23. A Bowers & Wilkins bejelentette új 600-as sorozatát - a zenekedvelők első lépését a True Sound-ba
2023. 08. 22. A Denon első 8K sztereó receivere egyesíti az audiofil örökséget a smart zene streaming funkcióval
2023. 08. 15. EISA 2023 - 2024!
2023. 08. 08. Loewe bild i.77 dr+ intelligens, varázslatos szórakozás: a modern UHD 4K OLED mindenes.
2023. 08. 06. A Denon legújabb S sorozatú 8K AV-receiverei kis és közepes méretű helyiségekbe kivételes 3D hangminőséget kínálnak
2023. 08. 01. Csereakció
2023. 07. 27. Nagyobb felbontás, részletesség és finomság - A Rotel CD11 Tribute CD-lejátszó, az A11 Tribute és az A10 integrált erősítők MKII státuszra frissültek.
2023. 07. 11. We.SEE Ultra HD Smart TV beépített 80 Wattos Dolby Atmos soundbarral 50% kedvezménnyel!
2023. 07. 04. A Dali bemutatja az Oberon Grand Vokal-t. Teljes tartományú center hangsugárzó az otthoni mozi hangzásának fokozására.
2023. 06. 28. A precíz mérnöki tervezés, a kifinomult részletek és a tökéletességig fejlesztett hangzás. Ez az egyedülálló 800 Series Signature termékcsalád.
2023. 06. 18. Az új QED Reference Golden Anniversary XT hangsugárzókábel
2023. 05. 26. A Naim Audio bemutatja a New Classic termékcsalád legújabb termékeit: a 300-as szériát
2023. 05. 02. Marantz és Denon készülékek új, alacsonyabb áron!
2023. 05. 02. A Denon bemutatja a DNP-2000NE hálózati audio lejátszót
2023. 04. 12. Theva: a Focal új hangszórócsaládja, amelyet a tiszta High-Fidelity hangzás első megismerésére terveztek
2023. 03. 28. Webáruházunk a Megbízható Bolt minősítést nyerte el!
2023. 02. 27. 50 éves a QED!
2023. 02. 11. A 15 csatornás erősítéssel az AVC-A1H akár 9.4.6 konfigurációt is támogat
2023. 02. 01. Egy évszázadnyi találékonyság és luxus fogyasztói elektronikai termékek. A Loewe 100 éves fennállását ünnepli
2023. 01. 26. Bemutatkoznak az új Bowers & Wilkins Pi7 S2 & Pi5 S2 True Wireless fülhallgatók
2023. 01. 24. A Focal bemutatja a Vestia-t az új, high-fidelity hangsugárzó termékcsaládot
2023. 01. 04. Naim új 200-as sorozat: Üdvözöljük a hangzás új korszakában
2023. 01. 03. 2022 Az év StereoNET terméke: Bowers & Wilkins 802 D4. Raktáron!
2022. 12. 16. A Focalt kitüntette az építészeti és belsőépítészeti szaksajtó
2022. 12. 04. A Rotel bemutatja az S14 modellszámra hallgató Integrált Hálózati Streamerét
2022. 11. 22. A design TV-k neves német márkájának új OLED TV-je, a Loewe iconic a világon elsőként a „Syno-Stone” elnevezésű betonszerű műkőből készül.
2022. 11. 16. Egy kivételes rendszer
2022. 11. 04. LOEWE. Prémium kép és hang az igazi fanatikusoknak!
2022. 10. 26. A Bowers & Wilkins Px8 újradefiniálja a hangminőséget és a prémium designt az aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatókban
2022. 09. 27. A Marantz bemutatja a CINEMA széria új AV-komponenseit
2022. 09. 22. A Denon új 8K Receiver családja új lehetőségeket kínál a rajongóknak és a telepítőknek a magával ragadó hangzás eléréséhez
2022. 09. 21. Bemutatkozik az új Bowers & Wilkins 700 S3 sorozat!
2022. 09. 16. Focal Utopia New High-End fejhallgató
2022. 06. 30. A Bowers & Wilkins bemutatja a vadonatúj Px7 S2-t, a legjobb aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatóját
2022. 06. 22. A ROTEL a 60. évfordulót ünnepli az új DIAMOND SERIES modellek bevezetésével
2022. 05. 23. A Marantz a CD60 lejátszó bemutatásával megteremti a CD-formátum jövőjét
2022. 05. 19. A legújabb Denon komponensek premierje a 2022-es müncheni HIGH END kiállításon
2022. 03. 24. Együtt ünnepel a FOCAL és a Naim
2022. 03. 04. A Bowers & Wilkins az új Panorama 3-mal biztosítja a tökéletes, egydobozos, magával ragadó hangélményt.
2022. 02. 24. A Rotel bemutatja az A12, CD14 és RCD-1572 MKII modellválozatait
2022. 02. 15. A Marantz újragondolja a klasszikus integrált erősítőt
2022. 02. 04. A Bose bemutatja a SoundLink FLEX-et
2022. 02. 01. A Denon bemutatja új Dolby Atmos minősítésű 3.1.2 soundbar és subwoofer kombóját
2022. 01. 15. A Polk Audio bemutatja a Monitor XT hangfal családot
2021. 12. 04. Loewe Bild i.55 dr+ – Felsőbb osztályba lépett - Teszt
2021. 10. 22. A Denon bemutatja az új AVR-X1700H 8k AV-Receivert
2021. 10. 17. Denon PMA-600NE sztereó erősítő bluetooth-al és phono bemenettel
2021. 10. 13. Az új Bowers & Wilkins Zeppelin megérkezett!
2021. 09. 23. A NAIM bemutatja az új music-streaming opciót, a TIDAL Connect-et!
2021. 09. 04. A Loewe tovább növekszik és terjeszkedik
2021. 08. 27. Bowers & Wilkins 800 Series Diamond. Excellence. Evolved.
2021. 06. 09. A Denon bemutatja új zászlóshajóját, az AVC-X8500HA 8K 13ch AV erősítőt a tökéletes otthoni moziélményért
2021. 05. 11. Bemutatjuk az Uniti Atom Headphone Edition-t!
2021. 04. 21. A Naim Mu-so Wood Edition megérkezett!
2021. 03. 05. Covid-19 tájékoztatás! Bemutatótermünkben maximum 20 fő tartózkodhat!
2021. 01. 25. A Denon prémium Soundbar-ral és 3D hangzással egészíti ki a Denon Home Hi-Res multiroom hangszóró-ökoszisztémát
2020. 09. 10. A zene szeretetéért – Az ikonikus Bowers & Wilkins 600-as sorozat 25 évnyi sikerének csúcspontja az új Anniversary Edition széria.
2020. 09. 02. A zenéje mindig jobban szól egy Marantz-on!
2020. 08. 24. A Marantz bemutatja új belépő szintű integrált erősítőjét és CDlejátszóját
2020. 08. 07. A Marantz bemutatja a 12 Special Edition széria modelljeit a tökéletes audio minőség elérése érdekében
2020. 06. 06. A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit
2020. 03. 21. Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek
2020. 02. 19. Világraszóló fejhallgató. Most valósággá vált.
2020. 01. 26. Denon Home: Prémium vezeték nélküli hangszórók a 110 éves hifi örökség alapján
2020. 01. 19. A Focal teljessé teszi az új Chora szériát!
2019. 11. 24. A Marantz bemutatja az új, nagy teljesítményű, integrált PM7000N erősítőt zenei streaming képességekkel
2019. 10. 16. Új Bose Portable Home Speakers horozható otthoni hangsugárzó
2019. 09. 26. A Focal bemutatja a Chora szériát, mely új szabványt testesít meg a megfizethető hangsugárzó dizájnban és minőségben!
2019. 09. 22. A legtisztább hangzás - több mint 50 évnyi tapasztalattal alkotva
2019. 08. 23. A PMA-600NE és DCD-600NE nagy pontosságú digitális és analóg zenehallgatást kínál azon rajongók számára, akik el szeretnének merülni a HiFi világában.
2019. 08. 01. A Marantz bemutatja az NR1200 Slim Line sztereó hálózati receivert hifi minőséggel, fejlett HDMI csatlakozással és zene streaming-gel
2019. 06. 23. A DRA-800H ötvözi a Denon HiFi örökségét egy fejlett HDMI video szekcióval, vezeték nélküli zenei streaminggel és a hagyományos audio képességekkel