A Denon négy Special Edition termékkel ünnepli a 110 éves évfordulóját

Az új Anniversary Edition A/V erősítő, integrált erősítő, SACD lejátszó és hangszedő kategóriájában a legjobb audio minőséget és dizájnt kínálja

 

 

Eindhoven (2020. szeptember 8.) - Ma a Denon® - mely 1910 óta a világ vezető prémium otthoni szórakoztató és personal audio termékeinek gyártója - négy új élvonalbeli terméket jelentett be a márka 110 éves évfordulója tiszteletére. Ezek a modellek a Denon AVC-A110 A/V erősítő, a PMA-A110 integrált erősítő, a DCD-A110 SACD lejátszó és a DLA110 MC hangszedő, melyeket a legmagasabb színvonalon terveztek és gyártottak, kihasználva a Denon évszázados tapasztalatát a csúcskategóriás audio komponensek gyártásában. Mindegyik új jubileumi termék exkluzív ezüst-grafit színnel, 110 Anniversary logóval rendelkezik az előlapon, és a Denon hangmesterek aprólékosan hangolták mindet, hogy megkülönböztessék őket a standard modellektől. Ezenkívül minden új termékhez tartozik egy külön eredetiségigazolás, a Denon főmérnökének jóváhagyásával és ötéves garanciával1. Mind a négy 110 éves jubileumi terméket kizárólag a japán Shirakawa-i Denon gyárban gyártják, és a szállítás előtt kiterjesztett minőségbiztosítási folyamaton mennek keresztül.

A kiváló audio minőség meghatározása 1910 óta
1910-es megalakulása óta a Denon következetesen előremozdította az audioipart. Legkorábbi éveiben a márka gyártotta Japán első fonográfját, később létrehozta Japán első professzionális lemezrögzítőjét, amellyel Hirohito császár hangjának első hangfelvételét készítették a második világháború végén. Talán az egyik legjelentősebb esemény az volt, amikor a Denon 1985-ben bevezette az első CD-ROM formátumot, amely tagadhatatlanul átalakította az audio és a szórakoztatás jövőjét. Az évtizedek folyamán a Denon számos alkalommal debütált elsőként az új technológiák terén az iparágban, a világ első DVD-Audio és SACD lejátszására képes Universal Blu-ray lejátszótól kezdve az első 8K AV receiverekig. A ma bejelentett négy új, mesterien kidolgozott 110 Anniversary termék nem kivétel a páratlan kaliberű innováció és design alól.

A márkát a Denon-nál dolgozó összes kolléga és emellett a hűséges rajongók is életben tartják. A zene és a film iránti szeretet teszi lehetővé a Denon számára, hogy folytassa az audio jövőjének tervezését generációról generációra. A márka évfordulójának megünneplése alkalmából - a valódi rajongókkal együtt - a Denon bemutat négy olyan terméket, amelyek tiszteletben tartják a Denon alapvető kompetenciáit a kiváló minőségű, legújabb technológiájú audio- és videotermékek tervezésében. Ezen komponensek mindegyike tükrözi a Denon kézjegyét a mérnöki tervezés, a megépítés és a dizájn területén.

 

AVC-A110 AV erősítő (5500 €)
A Denon büszkén mutatja be az AVC-A110 13.2 csatornás 8K AV erősítőjét, amelyet az eddigi legjobb, a hallgatót körülölelő házimozi-élmény nyújtására terveztek, ötvözve az összes olyan népszerű 3D-formátumot, mint a Dolby Atmos®, a DTS:X®, a DTS:X® Pro, IMAX® Enhanced, Auro-3D® és még sok más egyéb.

Az AVC-A110-et a részletekre való fokozott figyelemmel fejlesztették ki, és egy Denon hangmester hangolta össze alkatrész-szinten, hogy megszilárdítsa helyét, mint az egyik legkülönlegesebb AV-erősítőt, amelyet Denon valaha is gyártott. Az AV erősítő teljesen fekete belső tere a limitált példányszámú ezüst-grafit kivitelű alumínium elülső és oldalsó panelekkel, egyedi öntött lábakkal és réz transzformátor lemezzel épült a kiváló szigetelés érdekében.

8K/60Hz jeltovábbítást vagy felskálázást, valamint 4K/120Hz jeltovábbítást biztosít a játékhoz és a legújabb HDMI specifikációk támogatásával, az AVC-A110 lehetővé teszi a rajongók számára, hogy a legjobb 4K házimozi rendszereket építsék, miközben rendelkezik a 8K kompatibilitással a későbbi frissítések könnyebb alkalmazása érdekében.

A csúcskategóriás játékosok számára az AVC-A110 automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM), változó frissítési gyakoriságot (VRR) és gyors képátvitelt (QFT) kínál, minimalizálva a késést, miközben kiküszöböli a kép szakadását a folyékonyabb játékmenet és a játékélmény fokozása érdekében.

Az AVC-A110 életszerű filmélményt nyújt a kategóriájában a legjobb monolit erősítő kialakításának, a nehéz 8,2 kg-os nagyáramú transzformátornak és az egyedi 22 000uF / 80V audio kondenzátoroknak köszönhetően, melyek csatornánként 150 wattot (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz), 0,05%, 2 csatornán meghajtva) biztosítanak. A legfejlettebb HDMIcsatlakozással (8 be / 3 kimenet), beleértve a dedikált 8K bemenetet, valamint a legújabb dinamikus HDR-szabványt a fényesebb jelenetek és a mélyebb fekete szín árnyalatok érdekében, a felhasználók kivételes színnel, tisztasággal és kontraszttal élvezhetik kedvenc filmjeiket, műsoraikat és játékaikat. Az eARC HDMI funkció (a fő HDMI kimeneten keresztül) lehetővé teszi a tömörítetlen és objektum alapú audio formátumokat, mint például a Dolby Atmos® és a
DTS:X®, hogy egy intelligens TV-alkalmazásból közvetlenül csatlakozzon az AVC-A110-hez az élethű hangteljesítmény érdekében.

A teljes otthonon átívelő szórakoztató élmény érdekében a HEOS® beépített vezeték nélküli multiroom zene streaming technológiája elhozza a hallgató kedvenc tartalmát az otthon bármely pontjára (HEOS-kompatibilis hangszórókra van szükség), és az Apple® AirPlay 2 funkció által könnyedén streamelhet a mobileszközeiről. Az AVC-A110 hozzáférést biztosít a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokhoz is, például a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer és még sok máshoz is, hogy korlátlan hozzáférést biztosítson a felhasználók számára kedvenc zenéikhez, podcastjaikhoz és egyebekhez. A felhasználók élvezhetik az AVC-A110 hang vezérlését az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangutasító motorokkal való kompatibilitásnak köszönhetően.

 

PMA-A110 integrált erősítő (3500 €)
A Denon PMA-A110 a legjobb választás azoknak a zenerajongóknak, akik meg akarják építeni álmaik kétcsatornás HiFi rendszerét. A Denon szabadalmaztatott, 7. Generációs, fejlett, ultra nagyáramú (UHC) topológiájával működtetett PMAA110 integrált erősítő csatornánként 80 wattot ad le 8 ohmon (20kHz-20Hz, THD: 0.07%) ultratiszta teljesítmény mellett. Képes masszív áramkimenetet biztosítani a nagy teljesítmény igényű hangszórók meghajtására is, és biztosítja a kiváló linearitást a kimeneti szakaszban.

Mesteri precizitást és kifinomultságot, kivételes dinamikát és a finom részletek kiemelésének képességét kínáló PMAA110 elősegíti a zene életre keltését. A Denon mérnökei gondosan megépítették az erősítő áramkört, hogy a használat során akár 100 kHz-es frekvenciaátvitel is biztosítható legyen. A hangerő áramkör elnyomja az erősítő zaját, magasszintű hang felbontást érve el. A PMA-A110 a Hi-Res audio források széles, dinamikus tartományát képes kezelni. Ezenkívül a négy Burr Brown PCM1795 chipet használó Quad D / A átalakító négyszeres konfigurációban működik az optimális, kiváló minőségű hangzás érdekében. Minden csatornának két PCM1795 chipje van, amelyek differenciál módban működnek a legnagyobb pontosság és a legjobb jel / zaj arány elérése érdekében.

A PMA-A110 az Ultra AL32 Processing technológiával is fel van szerelve, a Denon legújabb analóg hullámformareprodukciós technológiájával. Adatinterpolációs algoritmusok alkalmazásával és a Hi-Res 384 kHz / 24 bites PCM jelbemenet támogatásával ezek az algoritmusok interpolálják azokat a pontokat, amelyeknek nagy mennyiségű adatban kell létezniük a pontok előtt és után, hogy elérjék az eredeti jelhez közeli sima hullámformát. A bemeneti jel mintavételi frekvenciájának legfeljebb 32-szeres mintavételével a kimeneti mintavételi frekvencia 1,411 MHz (fs 44,1 kHz-n) vagy 1,536 MHz (fs 48 kHz-nél), amely az audiojelet bármilyen részletességgel reprodukálja.

A felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják az analóg és a digitális forrásokat, beleértve egy lemezjátszót is a beépített phono előerősítőhöz, amely kompatibilis mind a mozgó mágneses (MM), mind a mozgó tekercses (MC) hangszedőkkel. Élvezze könnyedén a nagy felbontású digitális audio tartalmat a rendkívüli Quad DAC-hoz csatlakoztatott, jitter-csökkentő koaxiális, optikai vagy USB-B bemenetekkel, így páratlan PCM lejátszási minőséget élvezhet 384 kHz-ig és DSD 11,2 MHz-ig, más néven DSD256-ig. A PMA-A110 ideális alap a modern audiofil zenei rendszerhez, párosítva a 110 éves Anniversary Edition DCD-A110 SACD lejátszóval és a DL-A110 MC hangszedővel, mindegyik a Denon hangmesterek által lett tervezve és speciálisan hangolva a végső audio teljesítmény elérése érdekében.

 

DCD-A110 SACD lejátszó (3000 €)
A 110 éves jubileumi széria részeként a Denon bemutatja a mesterien kidolgozott, limitált kiadású DCD-A110 zászlóshajó SACD-lejátszót. Ez az izgalmas új modell a CD-k és a Super Audio CD-k, valamint a DSD-fájlok (2,8 Mhz / 5,6 MHz) és akár 192 kHz / 24-bites, DVD-R/RW és DVD+R/RW lemezre rögzített nagy felbontású audio fájlok legjobb lejátszását kínálja. A felhasználók CD-R / RW lemezekre rögzített, legfeljebb 48 kHz mintavételi frekvenciájú zenefájlokat is lejátszhatnak.

A DCD-A110 iparágvezető audio teljesítményét a Denon szabadalmaztatott Suppress Vibration Hybrid (S.V.H.) mechanizmusának, páratlan hangfeldolgozásának, prémium alkatrészeinek és tápellátásának tulajdonítják. Az S.V.H. - a Denon többi magas minőségű lejátszóján alkalmazott mechanizmus - a lehető legrövidebb jelutakat kínálja a zaj csökkentése érdekében, valamint a kapcsolódó alkatrészeket, amelyek prémium anyagokból készülnek, például a felső panel rézlemeze a merevség erősítése érdekében, öntött alumínium a lemeztálcához, és 2 milliméter vastag acél a mechanizmus tartóihoz. Ezek a nagy tömegű, rezgés-ellenálló tulajdonságok hozzájárulnak a kiemelkedő rezgésállósághoz, és a mechanizmus alacsony súlypontja segít elnyomni a lejátszó belsejében a korong forgása miatt fellépő rezgéseket. A nem kívánt rezgés kiküszöbölésével a digitális jelek optimális pontossággal olvashatók ki a lemezről, stabil körülmények között.

A DCD-A110 új Quad DAC konfigurációt vezet be, átalakítva az Intel Cyclone 10 vezérelt új Ultra AL32 feldolgozó motorból érkező nagy mennyiségű adatot, a bejövő PCM jel akár 32-szeres túlmintavételezésével a legpontosabb hullámforma reprodukció érdekében. Ez a fejlett 4 x PCM1795 DAC topológia kiváló csatornaszétválasztást, rendkívül alacsony zajszintet és THD-szintet biztosít. Ezenkívül a DCD-A110 mellőzi a hagyományos OP-erősítő utószűrő áramköröket egy teljesen diszkrét szűrőfokozat alkalmazása érdekében, a gondosan kiválasztott, egyedi hangolású audio alkatrészekkel, amelyeket a Denon hangmester választott ki a kiemelkedő audio teljesítmény elérése érdekében. A DCDA110 két óra oszcillátorral is fel van szerelve - mindegyik mintavételi frekvenciához (44,1 kHz és 48 kHz) egy - amelyek a frekvenciák között átkapcsolhatók, hogy alaposan elnyomják a jittert. Ez a kiváló minőségű óra a Quad DAC működés referenciája, és biztosítja, hogy a digitális audio áramkör mindig a maximális potenciálon működjön, függetlenül a forrás formátumától.

A limitált kiadású SACD lejátszó teljesen független tápegységekkel rendelkezik a digitális és analóg áramkörök számára az interferencia vagy a zaj megszüntetésére. Az analóg tápegység teljesen diszkrét, audióra optimalizált kialakítással büszkélkedhet az eredeti Denon nagy kapacitású (3300 μF) blokk kondenzátorral, amelyet az analóg audio áramkör tápegységéhez használnak a D/A konverter után. A DCD-A110 tápegysége impozáns egyedi alkatrészek köré épül, köztük nagy teljesítményű bipoláris csatlakozási tranzisztorok, teljesen diszkrét feszültségszabályozó áramkör, magas hangminőségű elektrolit kondenzátorok és polifenilén-szulfid kondenzátorok. Ezeket a speciálisan tervezett alkatrészeket a kiválasztott gyártókkal közösen fejlesztették ki, az ismételt hallgatási tesztek átfogó rendszerén keresztül, hogy tiszta, robusztus és stabil áramellátást biztosítsanak, ami kivételes szintű dinamizmust és teljeskörű audio teljesítményt eredményez.

 


DL-A110 hangszedő (599 €)
Az új Denon DL-A110 hangszedő egy prémium kategóriájú mozgó tekercses tervezés, amelyet aprólékosan kézzel készítettek a japán Shirakawában található Denon Audio Works gyárban, ugyanúgy, mint az 1960-as években, amikor először mutatták be mint DL-103 hangszedő. Ezek a jubileumi kiadású Denon hangszedők képviselik a leghosszabb ideje gyártott termékeket, amelyek viselik a Denon logo-t, és fenntartják az eredeti, a szélessávú sztereó FM rádió sugárzási alkalmazásokhoz kifejlesztett hangszedő kialakítást.

A mindössze 6 gramm tömegű, könnyű DL-A110 ezüst-grafit háza biztosítja a hangszedő biztonságos és tökéletes egyenesbe állítását, kiegyensúlyozott, részletes hangzást és kiterjesztett alacsony frekvenciájú teljesítményt nyújtva, mely ideális az LP rajongók számára. A DL-A110 bajonett csatlakozóval van felszerelve, mely más néven SME tonearm interfész néven ismert.Három speciális kiadású, 110 éves évfordulós termék - az AVC-A110, PMA-A110 és DCD-A110 - 2020 októberében lesz elérhető a hivatalos prémium Denon kiskereskedőknél. A negyedik speciális kiadású termék, a DL-A110 pedig 2020 novemberétől lesz elérhető.

 

 

2020. 09. 08.

Hír archívum

2022. 11. 22. A design TV-k neves német márkájának új OLED TV-je, a Loewe iconic a világon elsőként a „Syno-Stone” elnevezésű betonszerű műkőből készül.
2022. 11. 16. Egy kivételes rendszer
2022. 11. 04. LOEWE. Prémium kép és hang az igazi fanatikusoknak!
2022. 10. 26. A Bowers & Wilkins Px8 újradefiniálja a hangminőséget és a prémium designt az aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatókban
2022. 09. 27. A Marantz bemutatja a CINEMA széria új AV-komponenseit
2022. 09. 22. A Denon új 8K Receiver családja új lehetőségeket kínál a rajongóknak és a telepítőknek a magával ragadó hangzás eléréséhez
2022. 09. 21. Bemutatkozik az új Bowers & Wilkins 700 S3 sorozat!
2022. 09. 16. Focal Utopia New High-End fejhallgató
2022. 06. 30. A Bowers & Wilkins bemutatja a vadonatúj Px7 S2-t, a legjobb aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatóját
2022. 06. 22. A ROTEL a 60. évfordulót ünnepli az új DIAMOND SERIES modellek bevezetésével
2022. 05. 23. A Marantz a CD60 lejátszó bemutatásával megteremti a CD-formátum jövőjét
2022. 05. 19. A legújabb Denon komponensek premierje a 2022-es müncheni HIGH END kiállításon
2022. 03. 24. Együtt ünnepel a FOCAL és a Naim
2022. 03. 04. A Bowers & Wilkins az új Panorama 3-mal biztosítja a tökéletes, egydobozos, magával ragadó hangélményt.
2022. 02. 24. A Rotel bemutatja az A12, CD14 és RCD-1572 MKII modellválozatait
2022. 02. 15. A Marantz újragondolja a klasszikus integrált erősítőt
2022. 02. 04. A Bose bemutatja a SoundLink FLEX-et
2022. 02. 01. A Denon bemutatja új Dolby Atmos minősítésű 3.1.2 soundbar és subwoofer kombóját
2022. 01. 15. A Polk Audio bemutatja a Monitor XT hangfal családot
2021. 12. 04. Loewe Bild i.55 dr+ – Felsőbb osztályba lépett - Teszt
2021. 11. 17. Bowers & Wilkins 705 és 702 Signature új, lenyűgöző Midnight Blue Metallic kivitelben
2021. 10. 22. A Denon bemutatja az új AVR-X1700H 8k AV-Receivert
2021. 10. 17. Denon PMA-600NE sztereó erősítő bluetooth-al és phono bemenettel
2021. 10. 13. Az új Bowers & Wilkins Zeppelin megérkezett!
2021. 10. 07. What Hi-Fi? Awards 2021!
2021. 09. 23. A NAIM bemutatja az új music-streaming opciót, a TIDAL Connect-et!
2021. 09. 04. A Loewe tovább növekszik és terjeszkedik
2021. 08. 27. Bowers & Wilkins 800 Series Diamond. Excellence. Evolved.
2021. 08. 15. EISA Awards 2021-2022
2021. 06. 09. A Denon bemutatja új zászlóshajóját, az AVC-X8500HA 8K 13ch AV erősítőt a tökéletes otthoni moziélményért
2021. 06. 07. CSERÉLJE ÚJRA A RÉGIT - MARANTZ MODEL 30 és SACD 30n promóció
2021. 05. 11. Bemutatjuk az Uniti Atom Headphone Edition-t!
2021. 04. 21. A Naim Mu-so Wood Edition megérkezett!
2021. 03. 05. Covid-19 tájékoztatás! Bemutatótermünkben maximum 20 fő tartózkodhat!
2021. 01. 25. A Denon prémium Soundbar-ral és 3D hangzással egészíti ki a Denon Home Hi-Res multiroom hangszóró-ökoszisztémát
2021. 01. 10. A mindennapokra tervezve – mindenki számára. Új Bose Smart Soundbar 300 intelligens hangprojektor
2020. 10. 11. A Marantz bemutatja az új 8K Ultra HD AV Surround előerősítőt
2020. 09. 10. A zene szeretetéért – Az ikonikus Bowers & Wilkins 600-as sorozat 25 évnyi sikerének csúcspontja az új Anniversary Edition széria.
2020. 09. 08. A Denon négy Special Edition termékkel ünnepli a 110 éves évfordulóját
2020. 09. 02. A zenéje mindig jobban szól egy Marantz-on!
2020. 08. 24. A Marantz bemutatja új belépő szintű integrált erősítőjét és CDlejátszóját
2020. 08. 21. EISA 2020-2021
2020. 08. 07. A Marantz bemutatja a 12 Special Edition széria modelljeit a tökéletes audio minőség elérése érdekében
2020. 07. 17. Rendelhetők az Dune HD lejátszók, raktáron napokon belül!
2020. 07. 12. A Marantz bemutatja új 8K-Ready AV-receiverét és AV-erősítőit
2020. 06. 24. Kidolgozott. Csiszolt. Tökéletesített. Az új Bowers & Wilkins 705 & 702 Signature modellek
2020. 06. 06. A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit
2020. 05. 29. Marantz - teszteld otthon 60 napig!
2020. 05. 21. Polk Audio Signa S3 soundbar, beépített Chromecast támogatással
2020. 03. 21. Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek
2020. 02. 19. Világraszóló fejhallgató. Most valósággá vált.
2020. 01. 26. Denon Home: Prémium vezeték nélküli hangszórók a 110 éves hifi örökség alapján
2020. 01. 19. A Focal teljessé teszi az új Chora szériát!
2020. 01. 12. Az új Audio-Technica AT-LPW50PB!
2019. 12. 11. A Denon bemutatja új soundbar-ját virtuális 3D hanggal
2019. 12. 09. Remek hír a Hi-Fi Choice magazintól!
2019. 11. 24. A Marantz bemutatja az új, nagy teljesítményű, integrált PM7000N erősítőt zenei streaming képességekkel
2019. 10. 16. Új Bose Portable Home Speakers horozható otthoni hangsugárzó
2019. 10. 08. WHAT Hi-Fi? AWARDS 2019 !
2019. 09. 26. A Focal bemutatja a Chora szériát, mely új szabványt testesít meg a megfizethető hangsugárzó dizájnban és minőségben!
2019. 09. 22. A legtisztább hangzás - több mint 50 évnyi tapasztalattal alkotva
2019. 09. 10. A Definitive Technology bemutat egy rendkívül vékony, nagy teljesítményű Soundbar-t, Chromecast zene streaminggel
2019. 08. 27. A Denon két prémium Soundbar-t mutat be beépített HEOS-szal
2019. 08. 23. A PMA-600NE és DCD-600NE nagy pontosságú digitális és analóg zenehallgatást kínál azon rajongók számára, akik el szeretnének merülni a HiFi világában.
2019. 08. 06. Kiterjesztett valóság fejhallgató. Most valósággá vált.
2019. 08. 01. A Marantz bemutatja az NR1200 Slim Line sztereó hálózati receivert hifi minőséggel, fejlett HDMI csatlakozással és zene streaming-gel
2019. 07. 19. A DENON BEMUTATJA LEGÚJABB IMAX® ENHANCED 4K AV RECEIVER-ÉT
2019. 06. 28. Az AV-Online letesztelte a DENON AVR-X4500H felső-középkategóriás házimozi receivert.
2019. 06. 23. A DRA-800H ötvözi a Denon HiFi örökségét egy fejlett HDMI video szekcióval, vezeték nélküli zenei streaminggel és a hagyományos audio képességekkel
2019. 06. 04. Az új Marantz Melody M-CR412 Klasszikus hi-fi teljesítmény modern dizájnban
2019. 05. 24. A Marantz bemutatja két új Slim Design AV receiverét ikonikus zenei és dinamikus teljesítménnyel
2019. 05. 22. A Denon három új AV receiverrel bővíti az X-szériát
2019. 04. 30. A Denon bemutatja erőteljes, hang-vezérlésű S-szériás AV-receivereit
2019. 04. 12. Melody X - Az igazi HiFi minőség találkozása az elegáns kialakítással, és a zenei források korlátlan kiszolgálásával
2019. 04. 05. NAIM Uniti - a legjobb rendszerek még jobbak lettek
2019. 03. 07. Az új Denon GC fejhallgató-család ötvözi a fejlett audio tervezést, az aptX HD Bluetooth-ot és a három szintű aktív zajszűrő technológiát
2019. 02. 05. Új JVC natív 4k D-ILA projektorok, akár 8k megjelenítéssel!
2019. 01. 22. Max 4K - Új Dune HD lejátszók 2019-ben!
2018. 10. 01. Bose Smart Speakers intelligens hangsugárzók
2018. 09. 16. Az új erőgép, a 11.2 csatornás AV-receiver: kettős hangvezérléssel a Siri által az Apple AirPlay 2-n és az Amazon Alexa-val
2018. 09. 11. A Marantz, Ken Ishiwata - a márka nagykövetének - negyvenedik évfordulóját ünnepli a korlátozott kiadású KI-Ruby SACD/CD lejátszóval és erősítővel
2018. 09. 09. Az új Denon 800NE széria kiváló minőségű audio teljesítményt kínál megfizethető áron
2018. 09. 06. A Denon új lemezjátszója kiváló minőségű bakelit lemez lejátszást tesz lehetővé, és még a felvétel is egyszerű
2018. 09. 03. DALI OBERON – FEDEZZE FEL ÚJRA A ZENE VARÁZSÁT
2018. 08. 31. A Marantz bővíti díjnyertes 6000-es sorozatát a hi-res NA6006 streamer-rel
2018. 08. 20. Bowers & Wilkins, a legendás brit audiomárka bemutatja 600-as sorozatú hangszóróinak hatodik kiadását, amely élvonalbeli hangteljesítményt nyújt elérhető áron.
2018. 08. 06. A Marantz SR6013 és SR5013 készülékeivel erősíti az új AV Receiver szériáját: új funkciókat, kényelmet és fokozott hangzást biztosítanak
2018. 08. 02. A Denon bejelentette az új CEOL N10-et - a következő generációs hálózati zene rendszert
2018. 06. 22. A Marantz újradefiniálja slimline hálózati receivereit Alexa hangvezérléssel
2018. 06. 16. A legújabb Denon AV Receiverek Amazon Alexa hangvezérléssel
2018. 06. 09. Az új Denon fejhallgatók csodálatos hangzása segít a zenerajongóknak abban, hogy kellemesebbé tegyék az utazást, vagy az otthoni kikapcsolódást.
2018. 05. 23. A vezető AVR gyártó bemutatja az erőteljes hangú, sok funkcióval ellátott, belépő kategóriás AVR-X550BT / AVR-X250BT AV receiver modelleket.
2018. 05. 02. Az új Android alapú Dune HD Pro 4K lejátszó megérkezett!
2018. 04. 15. Viselje. Hallgassa. Élvezze. ÚJ BOSE SOUNDWEAR COMPANION HANGSUGÁRZÓ