Denon Home 150 vezeték nélküli hangszóró fehér

Márka: Denon

A termék ára: 99.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Denon Home sorozat megtölti otthonát vezeték nélkül zenével. A kompakt Denon Home 150 minden zenét nagyszerű hangzással játszik le, amit elvárhat egy Denon terméktől. Párosítson két Home 150 készüléket a sztereó hangzáshoz, vagy párosítsa más HEOS támogatással rendelkező termékekkel, és hallgassa meg zenéjét bárhol, egyszerre akár több helyiségben.
Kompakt vezeték nélküli hangszóró bármely helyiséghez tervezve
Denon hangminőség
Korlátlan zenei hozzáférés
3 gyorsválasztó gomb a kedvenc rádió állomásai számára
Amazon Alexa, Google Assistant és Airplay 2 támogatás

Termékleírás

 

Üdvözöljük az otthonában

Élvezze a legrészletesebb hangot bármilyen helyiségben a Denon Home 150 készülékkel. Könnyedén sugározza kedvenc zenéjét és egy érintéssel használhatja a gyorsindítást. Tapasztalja meg a lenyűgöző akusztikus teljesítményt, 110 éves tapasztalaton alapulva.

 

Hatalmas előadóművész.

Mint minden Denon, a Home 150 is úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a kategóriája legjobb hangminőségét. A fejlett akusztikus hardver, a szakszerűen hangolt digitális jelfeldolgozás és a prémium teljes spektrumú hangszórók révén a Denon Home 150 a legtisztább magashangokat és a legmélyebb mélyhangokat adja. Tapasztalja meg a kiválóságot minden ütemben.

 

Irányítsa otthonát a hangjával

A Denon Home sorozat a legújabb hangasszisztensekkel működik együtt. Használjon okos hangszórót vagy telefonját és egyszerűen adjon utasításokat az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszereknek. Kérje meg, hogy játszon le zenét, növelje a hangerőt, ugorjon a következő számra és így tovább. Az Amazon Alexa használatához egyszerűen töltse le a HEOS otthoni applikációját az Amazon Alexa alkalmazásból és élvezze a hangvezérlést bármely Echo eszközről (külön megvásárolható).

 

PRÉMIUM GYORSGOMBOK

A három gyorsválasztó gomb segítségével könnyedén tárolhatja kedvenc internetes rádióállomásait, hogy bármikor élvezze őket, a keresés nehézsége nélkül

A LEGEGYSZERŰBB BEÁLLÍTÁS

A HEOS alkalmazás minden, amire szüksége van az induláshoz. Töltse le az Apple Store-ból vagy a Play Store-ból és néhány perc alatt integrálhatja a Denon Home 150készülékét az otthoni hálózatába. Könnyen vezérelhet mindent a mobilkészülékével.

TELJES ÉRTÉKŰ SZTEREÓ HANGZÁS KIS MÉRETBEN

Párosítson két Denon Home 150 hangszórót a HEOS alkalmazás segítségével, és élvezze az igazi sztereó hangást. A Denon Home 150 hangszórók bal és jobb hangszórókként működnek, hogy Hi-Fi minőségű rendszert biztosítsanak, külön elektronika nélkül. Élvezze Hi-Res gyűjteményét olyan pontossággal és részletességgel, ahogy az előadók tervezték.

VALAMI NAGYOBB RÉSZE

Merüljön el vezeték nélküli hangzásban. Csatlakoztasson egy pár Denon Home 150-et egy DHT-S716H soundbar-ral és egy DSW-1H mélyládával a teljes surround 5.1 házimozi kiépítéshez.TAPASZTALJA MEG A HEOS ÉLMÉNYT

A beépített HEOS támogatással otthonának minden szobája megszólalhat. Vagy csoportosítson további Denon Home hangszórókat, soundbar-okat, hálózati lejátszókat vagy erősítőket, hogy ugyanazzal a dallal feltöltse otthonát az otthoni hálózat használatával. A beépített HEOS segítségével a multiroom több lehetőséget jelent.

REMEK MEGJELENÉS

Elegáns kialakításával és kifinomult anyagaival a Denon Home 150 eléggé lenyűgöző, hogy első pillantásra felhívja magára figyelmet. És mégis elég finom ahhoz, hogy tökéletesen beleolvadjon otthona stílusába, és megfeleljen a legmagasabb esztétikai igényeknek. Fekete vagy fehér? Válassza ki a megfelelő Denon Home 150 készüléket.

KERÜLJÖN KÖZELEBB A KEZDÉSHEZ

Indítsa el zenei kalandját a legkisebb érintéssel. Az új, közelséget érzékelő csúcskategóriás interfész aktiválódik, amint a keze közel kerül. A háttérvilágítással rendelkező kapacitív gombok gondoskodnak arról, hogy a Denon Home 150 kezelése teljesen zökkenőmentes legyen.

HÁLÓZATI LEJÁTSZÁS KORLÁTOK NÉLKÜL

Az összes nagyszerű zenei szolgáltatás teljesen integrálva van a készülékbe: Spotify Free és Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer és így tovább, Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. Állítsa be a hangulatot, amely megfelel a személyes zenei gyűjteménynek - még a nagy felbontású, beleértve a 192 kHz / 24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2.8 / 5.6MHz fájlokat.

Denon Home 150 termék jellemzők:


• Átfogó streaming: Spotify Free vagy Premium, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer stb, Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth segítségével
• Vezeték nélküli multiroom audio: Csoportosítson más HEOS-kompatibilis eszközöket (AV receiverek, Soundbar-ok, mini rendszerek és hangszórók) ugyanazon, vagy különböző zene lejátszásához vezeték nélkül, több helyiségben
• Hi-res hang: Nagy felbontású fájlok Gapless lejátszása, beleértve 192 kHz/24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2.8/5.6MHz-es fájlokat hálózati, vagy hátsó USB porton keresztül
• Könnyű beállítás: Az ingyenes HEOS alkalmazás használatával könnyedén beállíthatja a Denon Home hangszórókat otthoni Wi-Fi hálózatán
• Gyorsválasztó gombok: Tárolja a három vagy hat kedvenc internetes rádióállomását, hogy bármikor élvezhesse azokat, okos eszközének előkeresése nélkül.
• Hangvezérlés: Együttműködik az Alexa, a Google Assistant és a Siri szolgáltatással (további eszközökre van szükség)
• Sztereo párosítás: A HEOS alkalmazás használatával párosítson két Denon Home hangszórót egy sztereó pár bal és jobb csatornájaként.
• Rugalmas csatlakozás: USB port a külső memóriákhoz, Ethernet és 3,5 mm aux bemenet a helyi kapcsolatokhoz
• 1x 1”-os magassugárzó, 1x 3,5”-os mélysugárzó
• 2x D osztályú erősítő
• Méretek: 120 x 187 x 120 mm (Szé x Ma x Mé)


Ajánlott termékek

-5%
Denon 2 x HOME 250 vezeték nélküli hangszóró szett fehér399.980 Ft 379.990 Ft / szett

Denon 2 x HOME 250 vezeték nélküli hangszóró szett fehér

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete189.990 Ft / db

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete

Denon Home 250 vezeték nélküli hangszóró fehér199.990 Ft / db

Denon Home 250 vezeték nélküli hangszóró fehér

Loewe klang mr1 vezeték nélküli hangszóró114.990 Ft / db

Loewe klang mr1 vezeték nélküli hangszóró