Jótállás, garanciaA vonatkozó jogszabályok értelmében a termék árától függően sávos a jótállási idő (1-2-3 év)

10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év

100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év

250 000 forint eladási ár felett három év.

 

Lehetséges ezt meghaladó jótállási idő is, a magyarországi képviseletek ilyen döntése esetén, általában regisztrációt követően!

 A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Amennyiben a termékhez nem jár külön jótállási jegy (pl.: állványok, 10.000.- Ft alatti termékek), akkor a számla egyben a jótállási jegy is.

Cégünk kizárólag magyarországi beszerzésből, hivatalos magyarországi garanciával kínálja termékeit!


Amennyiben a kiszállított termék a szállítás során megsérült, úgy azt csak abban az esetbe tudjuk cserélni, ha a futár cég munkatársával a sérülésről jegyzőkönyvet készítenek.

Ennek hiányában nem tudunk elfogadni reklamációt.
 
Amennyiben a csomag sérülten érkezett Önhöz, úgy kérjük, a csomagot a fentiek szerint ne vegye át!

A cégünknél vásárolt gyárilag hibás vagy a 3 napon belül meghibásodott termékeket, a vásárlás napjától számított 3 napon belül kicseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, a termék ellenértékét visszafizetjük. A kicserélés feltétele a készülék bevizsgálása, melyet az adott termék importőre, vagy szakszervize véleményez. Ezen irányú panaszát, igényét kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak telefonon, vagy e-mailben. A 3 napon túl meghibásodott termékekkel, kérjük, forduljanak a garanciát vállaló szakszervizhez!

A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén a gyártó szervízhálózatán keresztül történik.

A termékhez külön jótállási jegy tartozott, amelyen feltüntetésre került a szervizek listája, kérjük, forduljon az Ön lakóhelyéhez eső legközelebbi szervizhez.


Kérjük, a termék jótállási jegyét, vagy számláját feltétlenül őrizze meg, mert ezek hiányában a szervizek nem vállalják a garanciális javítást!