Kidolgozott. Csiszolt. Tökéletesített. Az új Bowers & Wilkins 705 & 702 Signature modellek

Worthing, England, 2020. Június 10: A Signature modellek bemutatása mindig különleges és ritka alkalom a Bowers & Wilkins 54 éves történelmében, ezért biztos lehet abban, hogy a világ egyik vezető hangsugárzó márkája által készített Signature hangsugárzók nagyon különlegesek lesznek.

2020. 06. 24.

Tovább »

Kidolgozott. Csiszolt. Tökéletesített. Az új Bowers & Wilkins 705 & 702 Signature modellek

A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit

Eindhoven (2020. június 05.) - A Denon, mely 1910 óta meghatározza a magas minőségű audio készülékek piacát, ma bejelentette az iparág első 8K-Ready AV-Receivereit. A híres Xszéria AVR-jeire építve a Denon AVC-X6700H, AVC-X4700H, AVC-X3700H és AVR-X2700H (DAB +) elhozzák a házimozi, zene és játékok világának következő generációját.

A Denon nemcsak bemutatja az első 8K-Ready receivereit, hanem a cég egyben az audio világában eltöltött 110. évfordulóját is ünnepli. A Denon egész létezése során a technológiai fejlesztések élvonalában volt, és a 8K bevezetése a cég történetének egy következő izgalmas állomása. A 8K egy izgalmas frissítés, és az új X-sorozatú AVR-ek számos új funkcióval gazdagítják a házimozi rajongóit, a zene szerelmeseit és a virtuális játékok kedvelőit. Az új Denon AVR széria kritériuma, hogy a házimozi készen álljon a jövőbeli 8K-ra, beleértve az eARC-t és a HDR10+-t is, és játék rajongók élvezzék a 4k/120kHz-es játékmenetet a VRR, a QFT, a QMS és az ALLM segítségével. És emellett mindegyik modell a híres és díjnyertes Denon hangminőséggel és könnyű kezelhetőséggel büszkélkedhet.

2020. 06. 06.

Tovább »

A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit

Marantz - teszteld otthon 60 napig!

MÁR SZERETTE VONLA KIPRÓBÁLNI A KEDVENC MARANTZ KÉSZÜLÉKÉT OTTHON? LEHET, HOGY ELJÖTT AZ ÖN IDEJE.
 
Zárja ki a külvilág bizonytalanságát és hallgasson zenét az otthona kényelmes, megnyugtató körülményei között. Lehetőséget szeretnénk Önnek adni álmai Marantz hifi sztereo termékének tesztelésére mindenféle siettetés nélkül.

Hol tesztelhetné le jobban, mint otthon? Válasszon ki egy Marantz terméket a promócióban részt vevő egyik kiskereskedőtől, és szerezze be saját Arany Marantz Tanúsítványát, amely feljogosítja a készülék az otthonában történő tesztelésre 60 napig.
 
Biztosak vagyunk abban, hogy meg szeretné tartani.

2020. 05. 29.

Tovább »

Marantz - teszteld otthon 60 napig!

Polk Audio Signa S3 soundbar, beépített Chromecast támogatással

A Signa széria legfrissebb modellje lenyűgöző szobát-betöltő házimozi élményt és alacsony profilú kialakítást biztosít, emellett Chromecast-tal is rendelkezik az audio élményhez

2020. 05. 21.

Tovább »

Polk Audio Signa S3 soundbar, beépített Chromecast támogatással

Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek

Immár több hónapja, tavaly november óta hiánycikk a legnépszerűbb Dune HD lejátszó, a Pro 4K Európában, az utóbbi hetekben, napokban pedig a többi modell elérhetősége is bizonytalanná vált. Jelenleg csak a linuxos Duo 4K, Solo 4K és Solo 4K Base van nálunk idehaza raktáron, semelyik androidos lejátszó sem kapható. A Koronavírus kínai megjelenése csak részben okolható az ellátási problémák miatt, mivel gyökeres változások történnek a gyártó értékesítési láncában is, miközben újabb modellek piacra dobására is készültek. Hamarosan megoldódni látszik a helyzet, és olyan újdonságok érkeznek az olcsóbb kategóriákba, mint a SmartBox 4K, a RealBox 4K és a – dobpergés! – Pro 4K II. Nézzük részletesen, milyen újdonság bejelentése várható a következő hetekben! Árakat egyelőre nem mondanánk – már csak a Forint mai újabb zuhanása miatt se.

2020. 03. 21.

Tovább »

Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek

Világraszóló fejhallgató. Most valósággá vált.

A Bose Noise Cancelling Headphones 700 fejhallgató minden olyant tud, amit Ön elvár – és olyat is, amelyről nem hitte volna, hogy lehetséges. Úgy gondoljon rá, mint egy intelligens fejhallgatóra, amely figyelmét a világra irányítja a könnyen használható hangasszisztenssel.

2020. 02. 19.

Tovább »

Világraszóló fejhallgató. Most valósággá vált.

Denon Home: Prémium vezeték nélküli hangszórók a 110 éves hifi örökség alapján

Bemutatjuk az új Home 150, Home 250 és Home 350 vezeték nélküli multiroom hangszórókat
A Denon®, mint a világ vezető prémium otthoni szórakoztató és personal audio termékekekgyártója 1910 óta, izgatottan mutatja be a Denon Home-ot, a gyönyörű új vezeték nélküli többfunkciós hangszórókat, beépített HEOS funkcióval.

2020. 01. 26.

Tovább »

Denon Home: Prémium vezeték nélküli hangszórók a 110 éves hifi örökség alapján

A Focal teljessé teszi az új Chora szériát!

A Chora 806, a Chora 816 és a Chora 826 sztereó hangsugárzók 2019 szeptemberi bemutatása után, a Saint-Étienne hi-fi specialista, teljessé teszi sorozatát a házimozi megoldásokkal: Chora 826-D, Chora Center és Chora Surround. A mélyhangok érdekében a márka egy vadonatúj mélysugárzót, a SUB 600P-t is bemutatja.
A négy új, francia gyártású termék először Las Vegas-i CES kiállításon került bemutatásra a nagyközönségnek a Las Vegas-i CES kiállításon.

2020. 01. 19.

Tovább »

A Focal teljessé teszi az új Chora szériát!

Az új Audio-Technica AT-LPW50PB!

Január 7-én, a 2020-as Consumer Electronics Show-n, Las Vegasban, az Audio-Technica bemutatta legújabb lemezjátszóját, az AT-LPW50PB-t. Ezzel a prémium modellel folytatja a japán cég analóg hangtechnikai örökségét, lenyűgöző formatervezésssel, zongoralakk kivitelben.

2020. 01. 12.

Tovább »

Az új  Audio-Technica AT-LPW50PB!

A Denon bemutatja új soundbar-ját virtuális 3D hanggal

A Denon® bejelentette első all-in-one Soundbar-ját, a DHT-S216-ot, mely kompatibilis a DTS Virtual:X-el. A karcsú és erőteljes soundbar felhasználja a DTS által kifejlesztett fejlett 3D algoritmusokat, hogy reálisan szimulálja a házimozi rendszeren lejátszott többcsatornás filmhangot. A DHT-S216 könnyen csatlakoztatható bármilyen TV-hez és médialejátszóhoz a 4K UHD HDMI-n keresztül (Audio Return Channel funkcióval), vagy optikai / Aux bemenetekkel a kivételesen tiszta hang érdekében.

2019. 12. 11.

Tovább »

A Denon bemutatja új soundbar-ját virtuális 3D hanggal