Wilson Six álló hangsugárzó világos tölgy

Márka: Wilson

A termék ára: 99.995 Ft helyett 74.995 Ft /db

Az akció időtartama: 2022. 09. 01. - 2022. 09. 30. vagy amíg a készlet tart! -25%

Ingyenes kiszállítás!

További 5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

db
A legkisebb rendelhető mennyiség: 2A Wilson Six álló hangsugárzó univerzális megoldást jelent mind a klasszikus sztereó szettekkel rendelkező felhasználók számára - akik modern, hálózati streamerrel összekötött erősítőn keresztül hallgatják zenéiket - mind pedig a TV-készülékek minőségi kihangosítása iránt érdeklődő vásárlók számára. Gyakran két, padlón álló 2.0 elrendezésű hangsugárzó a preferált megoldás a kisebb lakásokban, ami lehetővé teszi a TV készülékből érkező, kiváló minőségű hang élvezetét anélkül, hogy további effekt hangszórókat kellene telepíteni.
A használat módjától függetlenül, a Wilson Six hangsugárzókból nagyon vonzó, a fül számára természetes hangzásra számíthatunk, amely közel áll ahhoz, amit a zenét játszó művész közvetíteni szándékozott a felvétel készítésekor.

Garancia: 120 hónap

Termékleírás

A Wilson Six két színben kapható: fekete és világos tölgy kivitelben, mindkettő jellegzetes, finom fa szerkezetű borítással.
Speciális, préselt szerkezetű, papír membránokat alkalmaztak ennél a modellnél, melyekkel gyakran számos, jóval drágább hangsugárzókban is lehet találkozni. Nagy előnye ennek a bevált hangszóró konstrukciónak, a nagy szilárdság és a kis súly.
A membránok gumi felfüggesztésbe lettek beültetve, amelyek nagy, dinamikus basszust és rendkívül nagy teljesítményt tesznek lehetővé. A magassugárzók meghajtó rendszerének magjába erős, magasabb osztályú hangszórókban használt neodímium mágneseket építettek be. A teljes mechanikai rendszer nagy precizitással lett kidolgozva. A nem kívánt hőmérsékletemelkedés elleni védelem érdekében a mérnökök alumínium tekercseket alkalmaztak.
Ebben a konstrukcióban a bass-reflex port elöl kapott helyet, ami lehetővé teszi, hogy a hangfalat a falhoz közelebb lehessen elhelyezni, amit minden bizonnyal értékelni fognak a kisebb helyiségek tulajdonosai, ahol minden talpalatnyi helynek értéke van.
A hangszóró csatlakozók a ház alsó részén találhatók, maguk a csavarok aranyozottak, és – a kábelek csatlakoztatásának megkönnyítése érdekében – a szorítófejek ferdén felfelé néznek.
A dinamikus és modern megjelenést kiemelik a membránok és a hangsugárzók frontját körülvevő ezüst színű gyűrűk, valamint az oldalakon végigfutó, jellegzetesen letört élek.

A hangfal előlapok speciális, akusztikusan semleges, attraktív és modern struktúrájú és színű textil anyaggal bevont műanyagból készültek, amelyek lehetővé teszik, hogy a viszonylag nagy szerkezet jól illeszkedjen a hangfal stílusához. Klasszikus fekete anyagot kaptak a fekete hangfalak, míg a világos tölgy kidolgozású hangfalak előlapjainak színe némileg eltérő, világosszürke.

Álló kivitelű hangsugárzó
Javasolt erősítő teljesítmény: max. 130W
Frekvencia átvitel: 45-20.000 Hz
Érzékenység (1m/1W): 90 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Magas hangsugárzó: 1" (2,5 cm)
Mély/középsugárzó: 2x 6,5" (16,5cm)
Méretek (mag. x szél. x mély.) 1000 x 195 x 306 mm
Súly: 12,2 kg / db


Ajánlott termékek

Raktáron!
Focal Chora 816 álló hangsugárzó világos fa174.995 Ft / db

Focal Chora 816 álló hangsugárzó világos fa

Raktáron!
Focal Chora 816 álló hangsugárzó fekete174.995 Ft / db

Focal Chora 816 álló hangsugárzó fekete

Raktáron!
Focal Chora 826-D álló hangsugárzó fekete271.995 Ft / db

Focal Chora 826-D álló hangsugárzó fekete

Focal Aria K2 926 Limited Edition álló hangsugárzó Ash Grey599.995 Ft / db

Focal Aria K2 926 Limited Edition álló hangsugárzó Ash Grey