Wilson Raptor X Dolby Atmos hangsugárzó fehér

Márka: Wilson

A termék ára: 19.995 Ft /db

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

db
A legkisebb rendelhető mennyiség: 2A Raptor X a fejlett házimozi rendszerek hangzásának egy új dimenzióra történő kiterjesztésére alkalmas kiegészítő hangsugárzó, amely a magassági hang-effekt rétegének köszönhetően jelentős hatással van a hangélményre. Ennek köszönhetően a dinamikus akciófilmek, ahol az emberek és tárgyak gyakran intenzív mozgásban vannak, a cselekmény központjában való jelenlét élmény fokozott érzését keltik.

Garancia: 120 hónap

Termékleírás

A Raptor X egyben egy rendkívül univerzális hangszóró is. Alkalmazható házimozi rendszerek Atmos, Audo 3D és DTS:X formátumokban kódolt hangsávjaihoz, aminek köszönhetően márkás, többcsatornás AV erősítők kitűnő partnere lehet. Használható egész egyszerűen fali hangszóróként is, sztereó rendszerekben, vagy lehet PA rádiós hangosbemondó rendszerek (Public Announcement) minőségi eleme, pl. közterületeken.
A Raptor X hangszóró szögletes kialakítása ideálissá teszi olyan alkalmazásokhoz, ahol a hangvisszaverés jelensége kívánatos. A modern többcsatornás rendszerekben akár falra akasztható, akár közvetlenül a házimozi rendszer front hangsugárzóira helyezhető, ahonnan kiválóan képes lesz sugározni a magassági hangsáv jeleit. Ezek a hangszórók egyaránt együtt használhatók a Raptor széria hangfalaival, pl. a Raptor 7 modellel, amelyekhez ideálisan illeszkednek konstrukciójuk és stílusuk szempontjából, de más gyártók hangsugárzóival is, amelyekhez a fekete, minimalista kialakítású doboz sikeresen illeszthető. Szerkezeti elemeiben a Raptor X a szériába tartozó többi testvérével osztozik. Az akusztikai konstrukció legjobb anyagai és komponensei kiválasztásánál ugyanazzal a gondossággal jártak el itt is. Így a hangsugárzó terminálok csavaros csatlakozóinál a kábelek érintkezését biztossá tevő, aranyozott bevonattal lehet találkozni itt is. Ezeket úgy helyezték el, hogy függetlenül a helyüktől, ne jelentsenek kihívást a bekötést végző számára, ugyanakkor ne legyenek láthatóak normál használat közben. Továbbá az akusztikailag semleges anyagból készült hangszóró rácsok fekete színben érkeznek, amelyek eltakarják a hangfal szerkezeti elemeit. A rendszer szíve az 1” átmérőjű, lágy dóm magassugárzó és az 5"-os mélyközép hangszóró. Mint a Raptor többi hangszórójánál, itt is alumínium tekercseket alkalmaztak, amelyek magas igénybevételnél hatékony védelmet jelentenek a hangszórók túlmelegedése ellen. A kidolgozás színösszeállítása is ideálisan illeszkedik a Raptor sorozat többi tagjához, azaz a klasszikus színekhez, a fehérhez és feketéhez, hangsúlyozva az elegáns megjelenést, és nem zavarva a helyiség esztétikáját.

Univerzális magassági hangsugárzók, fali, vagy hangfal tetején történő elhelyezés
Javasolt erősítő teljesítmény: 25-100W
Frekvencia átvitel: 80-20.000 Hz
Érzékenység (1,83V/1m): 83 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Magas hangsugárzó: 1" (2,5 cm) lágy dóm
Mély/középsugárzó: 4" (10,1 cm)
Tömeg: 5,2 kg (pár)
méretek: 195 x 278 x 150 mm
nettó tömeg: 2.60 kg
minimum rendelhető mennyiség: 2 db


Ajánlott termékek

Polk Audio Reserve R900HT Dolby Atmos hangsugárzó fekete99.995 Ft / db

Polk Audio Reserve R900HT Dolby Atmos hangsugárzó fekete

Canton AR-800 Dolby Atmos hangsugárzó fekete159.995 Ft / db

Canton AR-800 Dolby Atmos hangsugárzó fekete

Canton AR-800 Dolby Atmos hangsugárzó fehér159.995 Ft / db

Canton AR-800 Dolby Atmos hangsugárzó fehér

Dali Alteco C-1 Dolby Atmos hangsugárzó fehér74.995 Ft / db

Dali Alteco C-1 Dolby Atmos hangsugárzó fehér