Raktáron!
-40%

Pioneer VSX-935-b 7.2 8k Dolby Atmos AV receiver M2 fekete

Márka: Pioneer

A termék ára: 399.900 Ft helyett 239.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 11. 01. - 2023. 11. 30. vagy amíg a készlet tart! -40%

Ingyenes kiszállítás!

dbMerüljön el a Dolby Atmos® vagy a DTS:X 3D-s térhatású hangzásában 5.2.2ch hangszóróelrendezésben, vagy élvezze a Dolby Atmos Height Virtualizer és a DTS Virtual:X hasonló effektusait magassági vagy térhatású hangszórók nélkül is. Ultra HD, HDR10, HLG és Dolby Vision™ átmenettel, amely még élethűbb képeket kínál. Ráadásul a VSX-935 támogatja a HDMI 2.1*1-et a 8K, VRR, ALLM, QFT áthaladáshoz a következő generációs videókhoz/játékokhoz HDCP 2.3-mal. A zeneszámokat különböző forrásokból streamelheti Music Server, Bluetooth®, DTS Play-Fi, Sonos rendszer és Apple AirPlay 2 segítségével. Roon tesztelt, így a zenei streamelés AV-berendezésekről is egyszerűvé válik. További kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a Powered Zone 2 funkció dedikált DAC-val, a Personal Preset gombok, a 2 HDMI kimenet, és működik az Alexa/Ok Google hangvezérléssel. Az új M2 HDMI panellel!

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

HDMI 2.1 a nagy teljesítményű megtekintés és játékélmény érdekében

A VSX-935 biztosítja, hogy HDMI-kimenetei*1 támogatják a 8K/60p (4:4:4/12-bit*2, 4:2:0/10-bit), 8K/30p (4:4:4/12-bit*2, 4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit), 4K/120p (4:4:4/12-bit*2, 4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit) videó átvitelét a kompatibilis kijelzőkre, valamint a HDCP 2.3 szabványt, így nem lesz gondja az új eszközökre történő frissítéskor. A HDMI 2.1 támogatja a VRR-t (változó képfrissítési frekvencia) is, amely kiküszöböli a késleltetést, a dadogást és a képkockaszaggatást, így gördülékeny játékélményt nyújt. Különböző fejlesztések, mint például az ALLM (Auto Low Latency Mode) és a QFT (Quick Frame Transport) segítenek a késleltetés optimalizálásában és a késleltetés további korlátozásában, hogy mindig a játék élvonalában legyen.

*1 A HDMI 2.1 specifikáció, a HDR10+ és a leírt passthrough képességek támogatottak a HDMI IN 1-3, a HDMI OUT MAIN és a SUB/ZONE 2 alkimenetben. *2 Csak DSC jelek.
Dolby Atmos®/Dolby Surround felkeverés

A VSX-935 kompatibilis a legújabb mozihangplatform, a Dolby Atmos® 5.2.2ch konfigurációjával. A felső hangszórókkal reprodukálhatja a tárgyközpontú hangzást sima, íves mozgással, vagy a valósághű háromdimenziós mozgást a fej fölött. A 3D térhatású hangzás élvezetéhez más hangkódok, például PCM és DSD is felkeverhetők a Dolby Surround segítségével.
DTS:X®/DTS Neural:X felkeverés

A DTS:X a DTS következő generációs hangkódkódkódkódja, amely az objektumalapú hangot használja ki az új, magával ragadó és interaktív hangélmények lehetővé tételéhez. Mivel a DTS:X automatikusan képes a hangot a meglévő csatornákhoz és hangszórórendszerhez igazítani, nincs szükség különleges hangszóróelrendezésre. Tapasztalja meg a magával ragadó hangzásvilágot hihetetlenül gazdag és élethű hangzással. A 3D térhatású hangzás élvezetéhez más hangkódok, például a PCM és a DSD is felkeverhetők a DTS Neural:X segítségével.
Dolby Atmos magassági virtualizáció

Bármely Dolby formátum lejátszásakor a Dolby Atmos Height Virtualizer bekapcsolása még magával ragadóbb hallgatási élményt tesz lehetővé, virtuális surround és magassági hatást hozva létre a hagyományos hangszóróelrendezésből további surround vagy magassági hangszórók alkalmazása nélkül.
DTS Virtual:X

A DTS Virtual:X segítségével a DTS:X-hez hasonló, háromdimenziós, magával ragadó hangzást élvezhet, magassági vagy hátsó hangszórók nélkül. A technológia támogatja a 2-7.1.4 csatornás bemeneti forrást, 2-5.1 vagy akár 7.1 csatornás hangszóróelrendezésen történő átvitelhez. A DTS Virtual:X az összes DTS kodekkel működik, beleértve a DTS:X-et is.
Személyes előbeállítás

Csak nyomja meg az előlapon található Personal Preset gombot három másodpercig, és az aktuális beállítások, például a hangerőszint és a hallgatási mód elmenthetők. Legfeljebb három előbeállítás regisztrálható, és könnyen előhívható az előlapi gombról vagy a távirányítóról.

Dialógus továbbfejlesztése

Ezzel az egyedülálló középhang-szabályozási funkcióval a távirányító fel/le gombjával független hangerő-szabályozást végezhet a tartományban, beleértve a filmek dialógusait is.
MCACC automatikus szobahangolás

Teremtse meg az optimális akusztikai környezetet a Pioneer MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) segítségével, amelyet a professzionális hangstúdiók szakértelmével fejlesztettek ki. Az egyedi mikrofon segítségével a rendszer automatikusan kompenzálja a hangszórók méretének, szintjének és távolságának különbségeit, és kiegyenlíti a hangvételt.
Együttműködik a SONOS-szal

A VSX-935-öt a Connect vagy Port segítségével a Sonos ökoszisztémába illesztve bármilyen zenét vagy hangforrást lejátszhat a Sonos alkalmazáson keresztül. A Sonos alkalmazás beállításainál kiválasztott "Volume Pass Through" móddal a készülék hangerejét a Sonos alkalmazással vagy önmagában is szabályozhatja. Élvezze a kiváló minőségű lejátszást az AV-vevővel a Sonos alkalmazáson keresztül, ahogyan kedvenc Sonos rendszerével tenné.

*Max. 2 Sonos eszköz csatlakoztatása támogatott.
Powered Zone 2 dedikált DAC-val

A powered funkcióval a VSX-935 közvetlenül meghajtja a másik szobában lévő hangszórókat, külön erősítő nélkül. Ráadásul a Zone 2 dedikált DAC segítségével minden digitális hangforrást meghallgathat.
B zóna kimenet vezeték nélküli fejhallgatókhoz

A VSX-935 fel van szerelve a Zone B hangkimeneti csatlakozókkal a főzóna hangzásának kibővítéséhez a vezeték nélküli fejhallgató dokkoló csatlakoztatásával. A nappaliban lejátszott hangot vezeték nélküli fejhallgatón keresztül hallgathatja.
Kiváló minőségű hangátvitel a Bluetooth® vezeték nélküli technológiával

A beépített Bluetooth® vezeték nélküli technológia (ver. 4.2) segítségével streamelhet dalokat kompatibilis eszközökről. A VSX-935 A2DP/AVRCP profilokkal rendelkezik, támogatja az SBC/aptX/aptX HD kodekeket az adó és az SBC/AAC kodekeket a vevő esetében. Nemcsak a vevővel hallgathat zenét Bluetooth-on keresztül, hanem a vevő fő forráshangját is hallgathatja kiváló minőségű codec-kel kompatibilis fejhallgatóval. A Wake on Play funkcióval az AV-vevő automatikusan felébred és bemenetet vált, amikor egy Bluetooth-forrás lejátszása megkezdődik.
Hangvezérlés

A VSX-935 együttműködik az Ok Google funkcióval, így a Chromecast által támogatott különböző zenei szolgáltatások lejátszását úgy vezérelheti, hogy megkérdez egy Google Assistant-kompatibilis eszközt, hogy lejátsszon, megálljon, ugorjon, vagy vegye fel vagy le a hangerőt. Ez a vevőegység az Alexával is működik, így hangutasításokkal is vezérelheti az Alexa beépített eszközök által támogatott zenei szolgáltatásokat. Mindkét hangvezérlésnek köszönhetően könnyedén kezelheti és élvezheti a zenei szolgáltatásokat vagy az internetes rádiót a hangjával, távirányító vagy okostelefon-alkalmazás használata nélkül.

AMPLIFICATION
Csatornák: 7
Erősítés típusa: Erősítés típusa: Energia: Közvetlen energia
160 W/ch (6 ohm, 1 kHz, THD 10 %, 1ch meghajtás)
135 W/ch (6 ohm, 1 kHz, THD 1,0 %, 1ch meghajtás)

AUDIO JELLEMZŐK
Dolby Atmos®, Dolby Surround Upmixer
DTS:X®, DTS Neural:X® Upmixer
Reflex Optimizer
Dolby Atmos Height Virtualizer
DTS Virtual:X
Dolby® TrueHD, Dolby Digital Plus
DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTS-ES, DTS-HD Express, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24.
DSD lemez (SACD) lejátszás HDMI-n keresztül (2,8 MHz/2ch, 5.1ch)
Digitális négymagos 32 bites DSP (Cirrus Logic)
192 kHz/24 bites D/A átalakítás a Hi-Res Audio számára
Továbbfejlesztett hangvisszajátszási csatorna (eARC) a HDMI OUT-on (MAIN)
MCACC automatikus szobahangolás
Fázisvezérlés
Subwoofer EQ
Advanced Sound Retriever (2ch)
Speciális Surround módok
-Klasszikus, Unplugged, Szórakoztató műsor, Dráma, Haladó játék, Akció, Rock/Pop, Sport, Kiterjesztett sztereó, Monó zene, Előtérben Surround Advance (Előrehaladás)

VIDEÓ JELLEMZŐK
Támogatja a HDMI 2.1-et (HDMI IN 1-3) 8K, VRR (változó képfrissítési sebesség), ALLM (automatikus alacsony késleltetési mód), QFT (gyors képkocka-továbbítás), DSC (kijelzőfolyam-tömörítés) és QMS (gyors médiaváltás) áthaladással.
Támogatja HDR10+, HDR10 és HLG; 8K/60p (4:2:0/10-bit), 8K/30p (4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit), 4K/120p (4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit), 4K60p (4:4:4/12-bit) és BT.2020 szín; Deep Colour™ (36-bit), "x.v.Colour", LipSync és HDCP 2.3.
Dolby Vision kompatibilis
Ultra HD felskálázás (4K-ról 8K-ra, 1080p-ről 8K/4K-ra)

OTTHONI HÁLÓZATI FUNKCIÓK
Működik az Alexával, támogatja a többszobás zenét*2
Együttműködik a Hey Google és a Chromecast beépített funkciójával
DTS Play-Fi a Pioneer Music Control alkalmazással*3
Apple AirPlay 2 Siri hangvezérléssel
Működik a SONOS-szal, támogatja a többszörös Sonos Connect vezérlést és a Volume Pass Through módot.
Amazon Music HD*4, Spotify, TIDAL és Deezer Hi-Fi zenei streaming szolgáltatásokra kész*5
Internetes rádiózás a TuneIn segítségével>
Hi-Res hangfájlok lejátszása USB-n/hálózaton keresztül
Akár 192 kHz/24 bites ALAC*6, AIFF, FLAC, WAV (RIFF) és 5,6 MHz DSD*7

KÉNYELMI FUNKCIÓK
Személyes előbeállítás
Dialog Enhancement
Beépített kétsávos (5 GHz/2,4 GHz) Wi-Fi® beépített
Bluetooth® vezeték nélküli technológia (verzió: 4.2, Profile: A2DP 1.2/AVRCP 1.3, Codec: HD (TX), SBC/AAC(RX)) Beépített
Pioneer Remote App*3 Készen áll a többszobás szórakoztatás vezérlésére és hálózati streamingre
Felhasználóbarát felhasználói felület a rendszerbeállítási menüvel
Képernyőn megjelenő információk az audió, videó és hálózat számára
Webes beállítás
Automatikus kikapcsolás HDMI készenléti állapotban keresztül
DAB/FM tuner 40 előbeállítás
Alvó időzítő
Felhasználóbarát, egyszerű távirányító

ELÜLSŐ TERMINÁLOK
USB 1 bemenet USB meghajtóhoz
MCACC beállítás MIC bemenet
Audio 1 bemenet (mini sztereó jack)
Phones 1 Out

HÁTSÓ CSATLAKOZÓK
HDMI 6 bemenet (4 hozzárendelhető)
HDMI 2 kimenet
Ethernet 1 bemenet
USB 1 bemenet USB-meghajtóhoz
Audio 4 bemenet (hozzárendelhető)
Phono (MM) 1 bemenet
Digitális koaxiális 1 bemenet (hozzárendelhető)
Digitális optikai 1 bemenet (hozzárendelhető)
Subwoofer 2 Pre Out

ZONE 2/ZONE B Line Out
Speaker 7ch Out (FRONT, CENTER, SURROUND/HEIGHT, HEIGHT/SURROUND BACK/ZONE 2/Bi-AMP)
DAB/FM antenna

MŰSZAKI ADATOK
Teljesítményigény: AC 220-240 V, 50/60 Hz
Energiafogyasztás/Készenléti állapotban:
460 W/0,1 W
Méretek (Sz x H x D): 435 x 173 x 370,5 mm
Súly: 9,6 kg

 


Ajánlott termékek

-18%
Raktáron!
Pioneer VSX-534-b 5.2 Dolby Atmos receiver219.900 Ft 179.900 Ft / db

Pioneer VSX-534-b 5.2 Dolby Atmos receiver

-17%
Raktáron!
Pioneer VSX-LX305M2-s 9.2 Dolby Atmos Network receiver ezüst599.900 Ft 499.900 Ft / db

Pioneer VSX-LX305M2-s 9.2 Dolby Atmos Network receiver ezüst

Marantz MM7025 AV teljesítményerősítő479.990 Ft / db

Marantz MM7025 AV teljesítményerősítő

Marantz MM7055 AV teljesítményerősítő639.990 Ft / db

Marantz MM7055 AV teljesítményerősítő