Raktáron!

Denon Home Subwoofer

Márka: Denon

A termék ára: 199.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Denon Home Subwoofer egyszerűen csatlakoztatható Wi-Fi-n keresztül a Denon Home soundbarhoz vagy bármelyik Denon Home hangsugárzóhoz, hogy mély, erőteljes basszust biztosítson. Egyszerűen csak dugja be a konnektorba, csatlakoztassa, és indítsa el a lejátszást. Elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni a hatást, amit a zenehallgatásra - és a filmnézésre - gyakorol. A beépített HEOS segítségével egyszerűen, vezeték nélkül hozzáadhat egy Denon Home mélynyomót a Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangsugárzóhoz, hogy valódi 5.1-es surround hangzásélményt teremtsen, vagy bővítse a Denon Home hangsugárzók basszus erejét egyedi vagy sztereó felállásban.

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

A Denon Home Subwoofer bármely Denon Home soundbarral és Denon Home hangsugárzóval kombinálható, hogy mély basszust adjon a házimozi és a zene számára.

A híres Denon Home megjelenésével elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobájában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni, hogy milyen hatással lesz a zenehallgatásra és a TV-nézésre.

A beépített HEOS segítségével egyszerűen, vezeték nélkül hozzáadhat egy Denon Home subwoofer-t a Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangsugárzóhoz, hogy valódi 5.1-es surround hangélményt teremtsen.

Mély basszus a házimozi és a zene számára: Párosítható bármely Denon Home hangsugárzóval vagy soundbarral a még erőteljesebb élményért.
8"-os mélynyomó stílusos kialakítással: Tökéletesen kiegészíti a Denon Home termékcsaládot ugyanolyan prémium megjelenéssel.
A mindössze 33 cm széles x 37 cm magas x 33 cm mélységű Denon Home Subwoofer zökkenőmentesen illeszkedik a belső térbe.
Egyszerű beállítás: Csak csatlakoztassa a Denon Home mélynyomót egy konnektorba, majd párosítsa a Denon Home termékekkel vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül - nincs szükség hangszórókábelekre.
Teljeskörű vezérlés: A HEOS alkalmazáson belül fejlett beállításokat talál a Denon Home Subwoofer tökéletes beállításához.
Építsen valódi surround hangélményt: Egy Denon Home soundbarral és két Denon Home hangsugárzóval csatlakoztatva teljes 5.1-es surround szettet kaphat.

méretek: 330 x 372 x 330 mm
nettó tömeg: 12.50 kg
minimum rendelhető mennyiség: 1 db


Ajánlott termékek

-15%
Raktáron!
Denon 2 x HOME 250 vezeték nélküli hangszóró szett fehér399.990 Ft 339.980 Ft / szett

Denon 2 x HOME 250 vezeték nélküli hangszóró szett fehér

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete199.990 Ft / db

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete

-18%
Raktáron!
Denon 2 x HOME 350 + SUB vezeték nélküli hangszóró szett759.970 Ft 619.970 Ft / szett

Denon 2 x HOME 350 + SUB vezeték nélküli hangszóró szett

-25%
Raktáron!
Denon 2 x HOME 350 vezeték nélküli hangszóró szett fehér559.980 Ft 419.980 Ft / szett

Denon 2 x HOME 350 vezeték nélküli hangszóró szett fehér