Raktáron!

Bowers & Wilkins 703 S3 álló hangsugárzó mocha

Márka: Bowers & Wilkins

A termék ára: 999.995 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

db
A legkisebb rendelhető mennyiség: 2A 700 S3 sorozat középső álló modellje
3 utas, 4 hangszórós, bass reflex rendszerű hangsugárzó
Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
Elcsatolt középsugárzóAerofoil™ profilú mélysugárzók
Flowport™

Garancia: 60 hónap

Termékleírás

Stúdió hangzás otthonában

Az új 703 S3 mostantól a mi ikonikus a kabinet tetejére kiültetett magassugárzó konfigurációnkkal rendelkezik, amely átalakítja a részletek és a tér megjelenítésének képességét. Ez az áttörés, valamint a elcsatolt FST™ Continuum membrános középsugárzó – amelyet a forradalmian új biomimetikus felfüggesztésünkkel egészítettünk ki - együttesen kivételes hangsugárzóvá teszik a 703 S3-at. Kettős Aerofoil profilú mélysugárzóinak köszönhetően még a legnagyobb helyiségeket is képes testes, valósághű hangzással megtölteni.

Precíziós hangzás

A 700-as sorozat a legmodernebb technológiák sokaságát használja, amelyek a díjnyertes 800-as Diamond sorozat hangsugárzóiból származnak, hogy a kategória legjobb hangélményét nyújtsák.
Vigye haza Hollywoodot

A két center hangsugárzó, valamint a hozzá illő mélysugárzók, falba és mennyezetbe épített hangszórók választási lehetőségével az új 700-as sorozat kiválóan teljesít bármely házimozi berendezésben.
Átgondolt kialakítás

Az új 700-as sorozat a karcsú arányoknak, a prémium minőségű részleteknek, a finoman ívelt kabinetformának, valamint a teljesen új Mokka kivitelnek köszönhetően, egyszerre gyönyörű és könnyedén elegáns.
Stúdióhangzás, Önhöz igazítva

Ez a legkiterjedtebb termékcsaládunk: A 700-as sorozat padlón álló, állványra és könyvespolcra helyezhető hangsugárzókkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen méretű helyiségben precíz hangzást kaphat, bárhogyan is szeretné hallgatni.
Termék jellemzők
Tömör magassugárzó ház

A 700-as sorozat a kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház legújabb generációjával rendelkezik. Új, elnyújtottabb formája hosszabb csőrendszert tartalmaz, hogy még szabadabb és nyitottabb hangzást produkáljon a magas frekvenciáknál. A gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimunkálva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Carbon Dome magassugárzó

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Az alumínium dupla dómos magassugárzókhoz képest drámai javulást nyújtanak, és 47 kHz-re emelik a rezonanciafrekvenciát, a tűpontos képalkotás és a részletgazdagság érdekében.
Biomimetikus felfüggesztés

Néha ahhoz, hogy nagy változást érjünk el, szokatlan gondolkodásra van szükség. A híres sárga aramidszálas közép membránjainktól a Continuum membrán technológiára való áttérés a középsugárzás teljesítményének jelentős javulását eredményezte. Most a hangszóró kónusz egy másik kulcsfontosságú elemére fordítottuk figyelmünket: a lengőpillére. Az új biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középsugárzók teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és az elszíneződést, amelyet a hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyet nem is gondolnánk, hogy lehetséges.

Continuum™ membrán

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli azokat a hirtelen viselkedésbeli átmeneteket, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtóegységek teljesítményét. Az eredmény egy nyitottabb, semlegesebb hangzás, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza.
Elcsatolt középsugárzó rendszer

Az új 700-as sorozat minden háromutas hangsugárzója külön középhangszórót kapott, amely négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: a Continuum membránt, az FST™-t, a biomimetikus felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, ez utóbbi biztosítja a hangsugárzó mélysugárzóinak működéséből eredő minimális interferenciát.
Aerofoil™ profilú mélyhangszórók

A fejlett számítógépes modellezési technikák felhasználásával kifejlesztett Aerofoil™ profilú membrán magja változó vastagsággal rendelkezik, így ott biztosít merevséget és merevséget, ahol arra a legnagyobb szükség van. Az eredmény: mély és dinamikus basszus.

Ívelt előlap

Az új 700-as sorozatban első ízben szerepel az ívelt előlapú kialakítás. Ez lehetővé teszi, hogy a közép- és mélyhangszórók különálló, „hüvelyekben” helyezkedjenek el, karakteres megjelenést biztosítva. A hangdoboz görbületével kombinálva ez az új megközelítés - mely a 800 Diamond sorozatból származik - csökkenti a ház hallható hatását, így tisztább, nyitottabb és magával ragadóbb hangzást eredményez.
Színek

A felületek elnevezése az előző generációs hangsugárzókhoz képest némiképp megváltozott. A Rózsafa szín helyett az elegáns megjelenésű Mokka szín lesz elérhető.  A 700-as sorozat az alábbi színekben elérhető:
Fényes fekete
Szatén fehér
Mokka
 

Technikai jellemzők     

Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
Elcsatolt középsugárzó
Aerofoil™ profilú mélysugárzók
Flowport™

Leírás     
3 utas bass reflex rendszerű

Meghajtóegységek     
1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
1x ø150mm Continuum kónuszú FST közép
2x ø165mm Aerofoil kónuszú mély

Frekvencia tartomány      30Hz - 33kHz
Frekvencia válasz     46Hz - 28kHz (+/-3dB a referencia tengelytől)     
Érzékenység     90dB (tengelyen, 2.83Vrms-nél, 1m-ről)     
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m, tengelyen) <1% 90Hz - 22kHz <0.5% 120Hz - 20kHz
Névleges impedancia     8Ω (minimum 3.1Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 200W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Ajánlott max. kábelimpedancia 0.1Ω

Méretek                           
Magasság:     
1010mm, csak a kabinet
1117mm, magassugárzóval és talppal

Szélesség:     
192mm, csak a kabinet
 290mm, talppal együtt

Mélység:     
316mm, csak a kabinet
353mm, előlappal és csatlakozóval
372mm, talppal együtt

Súly     28.8kg

Színek                                   
Kabinet:     
Fényes fekete
Selyemfényű fehér
Mocha

Előlap:     
Fekete
Szürke (csak a fehér színnél)


Ajánlott termékek

-14%
Raktáron!
Dali Opticon 8 mk2 álló hangsugárzó tobacco oak719.995 Ft 619.995 Ft / db

Dali Opticon 8 mk2 álló hangsugárzó tobacco oak

Polk Audio Legend 800 álló hangsugárzó fekete1.399.995 Ft / db

Polk Audio Legend 800 álló hangsugárzó fekete

Canton Townus 90 álló hangsugárzó selyemfényű fehér479.995 Ft / db

Canton Townus 90 álló hangsugárzó selyemfényű fehér

Canton Townus 90 álló hangsugárzó magasfényű fekete479.995 Ft / db

Canton Townus 90 álló hangsugárzó magasfényű fekete