Raktáron!

Bose F1 Model 812 Flexible Array hangsugárzó

Márka: Bose

A termék ára: 500.000 Ft /db

 Kiváló teljesítmény és rugalmasság
A Bose® F1 Model 812 tetszőlegesen elhelyezhető hangszórósor az első aktív hordozható hangszóró, amelynek szabályozható a függőleges lefedettségi mintája. Egyszerűen válasszon a négy különböző beállítás közül. Játsszon tehát akár a padló szintjén, akár színpadon, akár emelkedő elosztású székek előtt, hangosítási rendszere mostantól képes lesz az adott terem adottságaihoz alkalmazkodni. Ezután a rendszer automatikusan módosítja a hangszínbeállításokat, hogy optimális hangszínegyensúlyt tartson fent minden lefedettségi mintában. A tökéletes lefedettséget kapja tehát, akárhol is játsszon.

Termékleírás

•Az exkluzív hangszórósor négy különböző formába állítható („egyenes”, „C”, „J” és „fordított J”), így a felhasználó kiválaszthatja a helyzethez lehető legjobban illő lefedettségi mintát
•Nyolc hangszórós közép/magas sor, amely állandó lefedettséget biztosít az egyedi, 100 fokos waveguide (hullámvezető) kialakítással
•12"-os (30,4 cm-es), nagy teljesítményű, alacsony frekvenciás hangsugárzó, erőteljes alacsony frekvenciájú hangkimenettel
•Kettős erősítésű kialakítás, amely a két magas hangkibocsátási szintű, D-osztályú erősítővel külön-külön hajtja meg a hangszórósort és a 12"-os (30,4 cm-es) alacsony frekvenciás hangsugárzót
•Két bemeneti csatorna független hangerőszabályzókkal, illetve vonalbemenet/mikrofon kapcsolóval az 1. csatornán
•Párosítható az F1 mélysugárzóval, a kiterjesztett mélyhang-visszaadás érdekében

Minőségi teljesítmény
A nyolc mozgatható, magas kibocsátási szintű közép/magas hangsugárzóval, nagy teljesítményű 12"-os (30,4 cm-es) mélysugárzóval, alacsonyabb crossoverponttal és 1000 W-os erősítővel rendelkező hangszóró kitűnő SPL-teljesítményt nyújt, miközben olyan vokális és középtartományú tisztaságot nyújt, amely drámaian jobb a hétköznapi hangszóróknál.

Hogyan működik?
Az F1 Model 812 tetszőlegesen elhelyezhető hangszórósor nyolc hangsugárzóját egy speciálisan kialakított mozgatható hangszóródobozhoz rögzítettük. Csak tolja vagy húzza a hangszórósort a megfelelő pozícióba, ezzel négy lefedettségi mintát alakíthat ki: „Egyenes”, „J”, „fordított J” vagy „C”. Ezután a rendszer automatikusan módosítja a hangszínbeállításait, hogy optimális hangszínegyensúlyt tarthasson fent minden minta esetében.

A kiterjesztett mély hangzásért
Ha még erőteljesebb basszusra van szüksége, csak csatlakoztassa a Bose F1 mélysugárzót. A nagyobb mélyládák minden erejét kompakt dobozba csomagolja, így egyszerűen hordozható és autóban is könnyedén elfér. A hangszóró állványát közvetlenül a mélysugárzóba építettük, így mindig meg fogja találni, és a rendszer üzembe helyezését is gyorsan, egyszerűen elvégezheti. Az állványon kábelcsatornákat is talál, hogy ügyesen elrejthesse a kábeleket.

A hangszóró és a mélysugárzó is 1000-1000 wattos teljesítményt nyújt, így szinte bármilyen helyet megtölthet a hangzással.
 

Egyszerű szállítás
Végre az odajutás is könnyebbé vált. A szállítás megkönnyítéséért a hangszórón és a mélysugárzón is praktikusan elhelyezett fogantyúk találhatóak, a készülékházak pedig könnyű, de a biztonságos szállítás érdekében mégis rendkívül tartós anyagból készültek.

Felhasználási területek
•Élő zenei előadások
•Zenekarok bármilyen stílusból
•Szólózenészek
•Utazó DJ-k
•Templomok
•Iskolák és egyetemek
•Üdülőhelyek és szálláshelyek
•Üzleti prezentációk

Műszaki adatok

Méretek/tömeg

F1 Model 812 loudspeaker:664.66 mm H x 334.3 mm W x 372.5 mm D (20.18 kg)
F1 system stack:1,868 mm H x 410.16 mm W x 448.5 mm D (46.0 kg)

A doboz tartalma
1 F1 Model 812 hangszóró
1 IEC tápkábel
1 kezelési útmutató

További adatok

F1 Model 812: Magas fokú behatástűrésű anyagok
Frekvenciamenet (-3 dB): 52 Hz–16 kHz
Frekvenciatartomány (-10 dB): 43 Hz–20 kHz
Névleges szétszórás: C: 100° H x 40° V
Maximális SPL 1 m-en: 132 dB SPL (csúcs)
Névleges teljesítmény: 1000 W


Ajánlott termékek

Raktáron!
Bose F1 Model 812 Flexible Array hangsugárzó500.000 Ft / db

Bose F1 Model 812 Flexible Array hangsugárzó

Raktáron!
Bose F1 Subwoofer500.000 Ft / db

Bose F1 Subwoofer

Raktáron!
Bose F1 csomag 2db F1 812, 2db F1 SUB1.900.000 Ft / szett

Bose F1 csomag 2db F1 812, 2db F1 SUB