Bose L1 Pro16 hordozható line array rendszer

Márka: Bose

A termék ára: 779.900 Ft /szett

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettAkusztikai teljesítmény: Sokoldalú lefedettség – J alakú, soros elrendezés 16 elemből álló, tagolt, 2"-es neodímium hangszórósorral; amely 180 fokos horizontális lefedettséget, felül keskeny vertikális szabályozást, alul széles eloszlást biztosít a legkülönfélébb közönségek számára, akár padlón, akár emelvényen felállítva, még közepes és nagy méretű helyszíneken is.
Lefedettség: 180° H x 0° és -30° V között
Alacsony frekvencia (-3 dB): 42 Hz

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

180°-os HORIZONTÁLIS LEFEDETTSÉG, 124 dB SPL CSÚCS

 

BEÉPÍTETT MÉLYNYOMÓ KARCSÚ RACETRACK MEGHAJTÓVAL

 

16 HANGSZÓRÓ, J ALAKÚ ELRENDEZÉS, VÁLTOZATOS LEFEDETTSÉGI MINTÁZAT

 

BEÉPÍTETT KEVERŐ TONEMATCH-ELŐBEÁLLÍTÁSOKKAL

 

VEZETÉK NÉLKÜLI KEVERŐVEZÉRLÉS AZ L1 MIX ALKALMAZÁSSAL

 

A TELJESÍTMÉNY ÉS A HORDOZHATÓSÁG HARMÓNIÁJA

 

A RENDSZER HANGSZÍNSZABÁLYZÓJÁNAK ELŐBEÁLLÍTÁSAI: ÉLŐ ZENE, FELVETT ZENE STB.

 

TONEMATCH-PORT A KEVERŐ EGYSZERŰ CSATLAKOZTATÁSÁHOZ

 

BLUETOOTH®-CSATLAKOZTATHATÓSÁG

 

MAGAS HANGKIBOCSÁTÁSI SZINT ÉS BŐVÍTETT ALACSONYFREKVENCIA-TARTOMÁNY
A teljesítmény és a hordozhatóság harmóniája
Az L1 Pro16 hordozható line array rendszer egy magas hangkibocsátási szintet és bővített alacsonyfrekvencia-tartományt biztosító, egyszerű rendszer. A 16 db tagolt, 2"-es neodímium hangszóróval rendelkező, J alakú, soros hangsugárzó-elrendezés változatos lefedettséget kínál. Ez az elrendezés 180 fokos horizontális lefedettséget, felül keskeny vertikális szabályozást, alul széles eloszlást biztosít a legkülönfélébb közönségek számára, akár padlón, akár emelvényen felállítva, még a közepes és nagy méretű helyszínek legszélén is.
A DJ-k, énekes-dalszövegírók és kisebb együttesek számára ideális L1 Pro16 nagyobb sávszélességet és rendkívüli tisztaságot kínál – a legjobb hangzás és a gondtalan előadás erejét.

 

RACETRACK MÉLYNYOMÓ
Mélyhangzás kompakt kivitelben
Az egyedülálló kialakítású RaceTrack meghajtónak köszönhetően az integrált mélynyomó erőteljes basszust kínál, optimális súlyponttal rendelkezik, és kis helyen is elfér. Ez a keskeny, 10" × 18" méretű neodímium hangszóró a hagyományos 15"-es mélynyomókét is megszégyenítő, páratlan teljesítményt kínál, azok tekintélyes mérete nélkül, így a járműben és a színpadon is helyet szabadíthat fel, és bárhonnan bárhová – a lakásból az autóhoz, a járműből a helyszínre – sokkal kényelmesebben viheti a mélynyomót.

 

BEÉPÍTETT KEVERŐK
Keverő beépítve és a telefonon is
Mindegyik L1 Pro rendszer rendelkezik beépített keverővel, hogy könnyedén össze lehessen kapcsolni a különféle hangszereket, a mikrofonokat és egyéb forrásokat. Két kombó XLR-1/4"-es fantomtáp bemenetet, 1/4"-es és 1/8"-es (3,5 mm) aux kimenetet plusz Bluetooth-streamelési lehetőséget is kínál. Megvilágított forgásjeladók adnak közvetlen hozzáférést csatornánként a hangerő, hangszín és visszhang beállításához. Válasszon a rendszer hangszínszabályzójának előbeállításai közül élő zenéhez, hangfelvételekhez stb. Adjon hozzá még több hangszert és egyéb hangforrást egy dedikált ToneMatch-porton keresztül – egy kábel biztosítja mind a tápot, mind a digitális audiojelet a rendszer és egy Bose T4S vagy T8S keverő között (opcionális).
Az intuitív L1 Mix alkalmazással pedig teljes körű vezeték nélküli keverővezérlést kap okostelefonjáról és táblagépéről is.

 

Intuitív és azonnali vezeték nélküli vezérlés
Az L1 Mix alkalmazással közvetlenül mobileszközéről tudja állítani a keverőt, vagy akár a szobában sétálva hallgathatja, hogy hangzik a keverés, és menet közben is finomhangolhatja. Módosítsa a hangerő és hangszín beállítását az alkalmazásban, és figyelje L1 Pro készülékén a LED jeladó mozgását – a keverő és az alkalmazás mindig szinkronban van, valós időben. Ráadásul hozzáférhet az egyedi hangszínszabályozó előbeállítások teljes ToneMatch-könyvtárához is. Az L1 Mix alkalmazással olyan csatlakoztathatóság áll rendelkezésére, amely energiát ad előadásának, nagyobb rugalmasságot biztosítva az improvizált módosításokhoz az intuitívan használható és azonnal érvényesülő vezérléssel.

 

MINDENT A PILLANATÉRT
Első osztályú hangzás a színpadon. Praktikus hordozás bárhová. Egy L1 Pro16 rendszerrel könnyen eljut a parkolástól az előadásig és percek alatt a felállítástól a dallistáig. Az L1 Pro16 az énekes dalszerzők és DJ-k számára megadja mind a felállítás egyszerűségét, mind a rendkívüli tisztaságot – a legjobb hangzás és a gondtalan előadás erejét.

 


Ajánlott termékek

Bose L1 Pro16 hordozható line array rendszer779.900 Ft / szett

Bose L1 Pro16 hordozható line array rendszer

Bose L1 Pro8 hordozható line array rendszer499.900 Ft / szett

Bose L1 Pro8 hordozható line array rendszer