Bose L1 Pro8 hordozható line array rendszer

Márka: Bose

A termék ára: 469.900 Ft /szett

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettAkusztikai teljesítmény: Bőséges lefedettség – C alakú, soros elrendezés 8 elemből álló, tagolt, 2"-es neodímium hangszórósorral; 180 fokos horizontális lefedettség széles vertikális elosztással, lehetővé téve, hogy a közönség tagjai tisztán halljanak akár ülve, akár állva, még a kis vagy közepes helyiségek legszélén is.
Lefedettség: 180° H x 40° V
Alacsony frekvencia (-3 dB): 45 Hz

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

180°-os HORIZONTÁLIS LEFEDETTSÉG, 124 dB SPL CSÚCS

 

BEÉPÍTETT MÉLYNYOMÓ KARCSÚ RACETRACK MEGHAJTÓVAL

 

8 HANGSZÓRÓ, J ALAKÚ ELRENDEZÉS, VÁLTOZATOS LEFEDETTSÉGI MINTÁZAT

 

BEÉPÍTETT KEVERŐ TONEMATCH-ELŐBEÁLLÍTÁSOKKAL

 

VEZETÉK NÉLKÜLI KEVERŐVEZÉRLÉS AZ L1 MIX ALKALMAZÁSSAL

 

RENDKÍVÜL KÖNNYEDÉN HORDOZHATÓ, PEHELYKÖNNYŰ RENDSZER

 

A RENDSZER HANGSZÍNSZABÁLYZÓJÁNAK ELŐBEÁLLÍTÁSAI: ÉLŐ ZENE, FELVETT ZENE STB.

 

TONEMATCH-PORT A KEVERŐ EGYSZERŰ CSATLAKOZTATÁSÁHOZ

 

BLUETOOTH®-CSATLAKOZTATHATÓSÁG

 

JELENJEN MEG BE, ÁLLÍTSA FEL, ÉS CSAK ZENÉLJEN
A legkönnyebben mozgatható L1 Pro rendszer
Az L1 Pro8 készen áll, bárhol is van, könnyebb berakodással és gyorsabb felállítással segítve az Ön dolgát. A 8 db tagolt, 2"-es neodímium hangszóróval rendelkező, C alakú line array bőséges lefedettséget kínál. Ez az elrendezés 180 fokos horizontális lefedettséget kínál széles vertikális eloszlással, hogy a közönség tagjai tisztán halljanak akár ülve, akár állva, még a kis vagy közepes méretű helyiségek, például kávézók legszélén is.
Az L1 Pro8 az énekes dalszerzők és DJ-k számára megadja mind a felállítás egyszerűségét, mind a rendkívüli tisztaságot – a legjobb hangzás és a gondtalan előadás erejét.

 

RACETRACK MÉLYNYOMÓ
Mélyhangzás kompakt kivitelben
Az egyedülálló kialakítású RaceTrack meghajtónak köszönhetően az integrált mélynyomó erőteljes basszust kínál, optimális súlyponttal rendelkezik, és kis helyen is elfér. Ez a keskeny, 7" × 13" méretű neodímium hangsugárzó a hagyományos 12"-es mélynyomókét is megszégyenítő, páratlan teljesítményt kínál, azok tekintélyes mérete nélkül, így a járműben és a színpadon is helyet szabadíthat fel, és bárhonnan bárhová – a lakásból az autóhoz, a járműből a helyszínre – sokkal kényelmesebben szállíthatja.

 

BEÉPÍTETT KEVERŐK
Keverő beépítve és a telefonon is
Mindegyik L1 Pro rendszer rendelkezik beépített keverővel, hogy könnyedén össze lehessen kapcsolni a különféle hangszereket, a mikrofonokat és egyéb forrásokat. Két kombó XLR-1/4"-es fantomtáp bemenetet, 1/4"-es és 1/8"-es (3,5 mm) aux kimenetet plusz Bluetooth-streamelési lehetőséget is kínál. Megvilágított forgásjeladók adnak közvetlen hozzáférést csatornánként a hangerő, hangszín és visszhang beállításához. Válasszon a rendszer hangszínszabályzójának előbeállításai közül élő zenéhez, hangfelvételekhez stb. Adjon hozzá még több hangszert és egyéb hangforrást egy dedikált ToneMatch-porton keresztül – egy kábel biztosítja mind a tápot, mind a digitális audiojelet a rendszer és egy Bose T4S vagy T8S keverő között (opcionális).
Az intuitív L1 Mix alkalmazással pedig teljes körű vezeték nélküli keverővezérlést kap okostelefonjáról és táblagépéről is.

 

Intuitív és azonnali vezeték nélküli vezérlés
Az L1 Mix alkalmazással közvetlenül mobileszközéről tudja állítani a keverőt, vagy akár a szobában sétálva hallgathatja, hogy hangzik a keverés, és menet közben is finomhangolhatja. Módosítsa a hangerő és hangszín beállítását az alkalmazásban, és figyelje L1 Pro készülékén a LED jeladó mozgását – a keverő és az alkalmazás mindig szinkronban van, valós időben. Ráadásul hozzáférhet az egyedi hangszínszabályozó előbeállítások teljes ToneMatch-könyvtárához is. Az L1 Mix alkalmazással olyan csatlakoztathatóság áll rendelkezésére, amely energiát ad előadásának, nagyobb rugalmasságot biztosítva az improvizált módosításokhoz az intuitívan használható és azonnal érvényesülő vezérléssel.

 

MINDENT A PILLANATÉRT
Első osztályú hangzás a színpadon. Praktikus hordozás bárhová. Egy L1 Pro16 rendszerrel könnyen eljut a parkolástól az előadásig és percek alatt a felállítástól a dallistáig. Az L1 Pro16 az énekes dalszerzők és DJ-k számára megadja mind a felállítás egyszerűségét, mind a rendkívüli tisztaságot – a legjobb hangzás és a gondtalan előadás erejét.


Ajánlott termékek

Bose L1 Pro16 hordozható line array rendszer779.900 Ft / szett

Bose L1 Pro16 hordozható line array rendszer

Bose L1 Pro8 hordozható line array rendszer469.900 Ft / szett

Bose L1 Pro8 hordozható line array rendszer

Bose L1 Pro32 hordozható line array rendszer Sub1 Powered Bass Module aktív mélyhang-modullal999.000 Ft / szett

Bose L1 Pro32 hordozható line array rendszer Sub1 Powered Bass Module aktív mélyhang-modullal

Bose L1 Pro32 hordozható line array rendszer Sub2 Powered Bass Module aktív mélyhang-modullal1.199.000 Ft / szett

Bose L1 Pro32 hordozható line array rendszer Sub2 Powered Bass Module aktív mélyhang-modullal