Bemutatkozik az új Bowers & Wilkins 700 S3 sorozat!

Stúdió hangzás otthonába
Az új Bowers & Wilkins 700-as sorozat számos olyan technológiával rendelkezik, amelyek a márka zászlóshajó családjában, a 800 Diamond sorozatban is megtalálhatóak, és amelyekben a világ leghíresebb hangstúdiói is megbíznak. Az új 700-as sorozat otthonába viszi a stúdióhangzást, elegáns, kiváló minőségű modellekkel, amelyek minden berendezéshez és preferenciához illeszkednek. Az új 700-as sorozat folytatja a Bowers & Wilkins politikáját, felhasználja és alkalmazza a zászlóshajó sorozatból átvett koncepciókat és technológiákat. Egy kimerítő hároméves fejlesztési program során az új sorozat szinte minden eleme átalakult, a kabinettervezéstől, a konstrukciótól és a kivitelezéstől kezdve a legfontosabb akusztikai és mechanikai fejlesztésekig.

 

 

Gyönyörű formatervezés, prémium részletek

Az új 700-as sorozat továbbra is a Bowers & Wilkins legátfogóbb termékcsaládja, amely nyolc modellt tartalmaz, köztük három álló hangsugárzót, három állványra szerelhető hangsugárzót és két dedikált centersugárzót házimozi használatra.

Az új 700-as sorozatban elsőként jelenik meg, a vékonyabb, íves előlappal rendelkező ház, és külső "gyűrűbe" szerelt meghajtóegységek, amelyek közvetlen vizuális és műszaki kapcsolatot képeznek a 800 Diamond sorozattal. Ez az átdolgozott forma drámaian csökkenti a hangfal hangminőségre gyakorolt hatását, mivel minimalizálja a "kabinet diffrakciós" hatását, és ennek eredményeként az új sorozat minden eddiginél jobban "eltűnik" akusztikailag, így Ön csak a zenére koncentrálhat, nem pedig a hangfal hangjára.

Az új kabinetek nemcsak karcsúbbak, mint korábban - hanem egy teljesen új, kivitelben is elérhetők, Mokka furnérral, amely gyönyörű, erős erezettel rendelkező fa, és tökéletesen kiegészíti az új 700-as sorozatú kabinetek átdolgozott arányait és prémium részleteit. A Mokka a korábban kínált Fényes fekete és Szatén fehér kivitelekhez csatlakozik, így a legtöbb piacon világszerte háromféle opció lesz elérhető. A negyedik Rosenut kivitel is kizárólag az ázsiai és csendes-óceáni piacokon lesz elérhető.
Korszerűsített meghajtóegységek és új akusztikai formák

Az akusztikai teljesítmény szempontjából jelentős előrelépést jelent, hogy a Bowers & Wilkins az új 700-as sorozatban immár négy modellben kínálja ikonikus a kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház technológiáját, ami összesen a termékcsalád felét jelenti. Mostantól a 702 S3 és 703 S3 álló hangsugárzók, a 705 S3 állványos modell valamint a HTM71 S3 centersugárzó is tartalmazza ezt a megoldást. Ez azt jelenti, hogy a 700-as sorozatban most először a tulajdonosoknak lehetőségük van egy teljes házimozi rendszert kiépíteni, melynek minden tagja a kabinet tetejére kiültetett magassugárzóval rendelkezik.

Az új sorozatban a magassugárzó házának a formáját is átfogóan áttervezték. A 700-as sorozat házát változatlanul egyetlen, tömör alumíniumtömbből alakították ki, azonban jelentősen meghosszabbították, csökkentve a torzítást és biztosítva a még tisztább megjelenítést. Ezt a hosszabb formát tovább javítja a továbbfejlesztett kétpontos tehermentesítés bevezetése, amely jobban elszigeteli a szerelvényt a hangsugárzó házától, így szabadabb és nyitottabb hangzásképet biztosít.

Ezeken a mechanikai fejlesztéseken túl a magassugárzó házba továbbra is a Bowers & Wilkins Carbon Dome magassugárzója került, 47 kHz-es első rezonanciafrekvenciával, amelyhez továbbfejlesztett, szellőztetett hangtekercs és új, módosított mágnesek párosulnak. Még azok a modellek is, amelyek a hangfalba szerelt magas hangszórókkal rendelkeznek - 707 S3, 706 S3, 704 S3 és HTM72 S3 -, részesülnek mindezekből a változásokból, a jelentősen meghosszabbított csőrendszer mellett - amely a kabinet tetejére kiültetett magassugárzó technológiához hasonlóan - a torzítás csökkentése és a tisztább hangzás érdekében lett kialakítva.

 

 

Biomimetikus felfüggesztés

Az új termékcsalád összes háromutas hangsugárzóiban a Bowers & Wilkins bevezette a forradalmi Biomimetikus felfüggesztést - amelyet először tavaly mutattak be az új 800-as Diamond sorozatban. A Biomimetikus felfüggesztés az elmúlt évtizedekben gyártott szinte valamennyi hangszóró felfüggesztésében megtalálható hagyományos lengőpillét felváltva drámaian csökkenti a lengőpille kimenetéből származó nemkívánatos zajokat, a középsugárzó membránjának működése során.

 A Bowers & Wilkins összes többi szabadalmaztatott középsugárzó technológiájával együtt alkalmazva - beleértve a teljes középtartományú egységet érintő tehermentesítést, a rezonancia csökkentését szolgáló hangolt tömegcsillapítókkal ellátott alumínium hangszóró kosarat, az FST™ gumiperem nélküli felfüggesztést és természetesen a híres Continuum™ membrán anyagot - az eredmény egyszerűen elképesztő középtartományú átláthatóság. A mély/közép meghajtóegységgel ellátott modellek - 707 S3, 706 S3, 705 S3 és HTM72 S3 - szintén frissítésen estek át, új motorrendszerrel és továbbfejlesztett kosárral, a tisztább hangzás érdekében.

A mélyhangszórók a Bowers & Wilkins híres Aerofoil™ profilú membrán technológiájának legújabb generációját használják, amely egy kompozit "szendvics" anyagon alapul, gondosan kialakított változó profillal, amelynek célja a tisztább, alacsonyabb torzítású basszusok biztosítása.

 

 

Minőségre optimalizált

Annak érdekében, hogy ezek a meghajtóegységek a lehető legjobb platformot kapják meg a sikerhez, az új 700-as sorozat továbbfejlesztett, a 800-as Diamond sorozat által ihletett hangszóró csatlakozókat vezet be, amelyek jobb érintkezéssel rendelkeznek, valamint jobb kialakítással, a sarus hangszórókábelekkel való használathoz. Ezek táplálják a gondosan továbbfejlesztett keresztváltókat, amelyek továbbra is a Mundorf kondenzátorait alkalmazzák, többszörös bypass-kondenzátorokkal és a még tisztább teljesítmény érdekében továbbfejlesztett hőelvezetéssel kiegészítve.

          
A termékcsalád minden modellje megújult, nagyobb átmérőjű Flowport reflexnyílással rendelkezik, amely - a megnövekedett kimeneti energia miatt - nagyobb és tágasabb hangzást eredményez. A 702 S3 padlón álló hangsugárzónál ez a megközelítés egy lépcsőfokkal továbblépett - és közelebb került a 800-as sorozatú Diamond álló hangsugárzók konfigurációjához. Ez annak köszönhető, hogy a portot átirányították, hogy lefelé álljon a beépített talapzat irányába. Az eredmény egy masszív és erőteljes hangsugárzó, amely ugyanakkor minden eddiginél könnyebben integrálható az otthonába.

Végezetül, minden álló modell jelentősen továbbfejlesztett tüskékkel rendelkezik, amelyek a padlótól való elcsatoláshoz szükségesek. A 704 S3 és 703 S3 esetében a talapzathoz rozsdamentes acél M6-os tüskék tartoznak: a 702 S3 esetében nagy teherbírású M10-es tüskék. A termékcsalád állványra szerelhető modelljei is hasonló mechanikai fejlesztésekben részesülnek, köszönhetően az FS-700 S3 padlóállványnak, amelyet vizuálisan továbbfejlesztettek, hogy illeszkedjen az új kabinet kialakítás karcsúbb, ívelt profiljához, miközben akusztikai javulást is kínál a merevebb M6-os tüskék bevezetésének köszönhetően.

Andy Kerr, a Bowers & Wilkins termékmarketing- és kommunikációs igazgatója az új termékcsaládról így nyilatkozott: "Nagyon büszkék vagyunk az új termékcsaládunkra. Azzal, hogy a 800 Diamond sorozatunk néhány referencia minőségű technológiáját bevezettük a 700-as sorozat legújabb generációjába, a stúdióminőségű hangzást minden eddiginél elérhetőbbé tettük."

A Bowers & Wilkins-től elvárható színvonalon tervezett, épített és kivitelezett, a világ legfejlettebb hangsugárzó technológiáival felszerelt 700-as sorozat egyszerűen az eddigi legjobb sorozat, amely az elegancia és a teljesítmény páratlan kombinációját kínálja.

Az új 700-as sorozat szeptember 21-től lesz kapható.

 

2022. 09. 21.

Hír archívum

2023. 11. 01. A Pioneer VSX-935M2 házimozi receiver most verhetetlen áron!
2023. 10. 31. Stílusos DAB+ rádióval ünnepel a Loewe
2023. 10. 11. Az új Bose QuietComfort Ultra Earbuds
2023. 10. 04. 22. HIFI SHOW 2023. október 14-15.
2023. 10. 01. A Bowers & Wilkins bemutatja az új Px8 fejhallgatót luxus, Royal Burgundy kivitelben
2023. 09. 25. A Bowers & Wilkins bemutatja az új Px7 S2e-t, a díjnyertes vezeték nélküli fejhallgató továbbfejlesztett változatát, még jobb teljesítménnyel.
2023. 09. 17. Korszakos hangminőség - Canton Reference 2023
2023. 09. 09. A Marantz STEREO 70s Premier házimozi hangélményt kínál karcsú, elegáns kivitelben
2023. 09. 05. Cserélje újra a régit!
2023. 09. 03. Különleges demó szeptember 20-ig!
2023. 08. 23. A Bowers & Wilkins bejelentette új 600-as sorozatát - a zenekedvelők első lépését a True Sound-ba
2023. 08. 22. A Denon első 8K sztereó receivere egyesíti az audiofil örökséget a smart zene streaming funkcióval
2023. 08. 15. EISA 2023 - 2024!
2023. 08. 08. Loewe bild i.77 dr+ intelligens, varázslatos szórakozás: a modern UHD 4K OLED mindenes.
2023. 08. 06. A Denon legújabb S sorozatú 8K AV-receiverei kis és közepes méretű helyiségekbe kivételes 3D hangminőséget kínálnak
2023. 07. 27. Nagyobb felbontás, részletesség és finomság - A Rotel CD11 Tribute CD-lejátszó, az A11 Tribute és az A10 integrált erősítők MKII státuszra frissültek.
2023. 07. 11. We.SEE Ultra HD Smart TV beépített 80 Wattos Dolby Atmos soundbarral 50% kedvezménnyel!
2023. 07. 04. A Dali bemutatja az Oberon Grand Vokal-t. Teljes tartományú center hangsugárzó az otthoni mozi hangzásának fokozására.
2023. 06. 28. A precíz mérnöki tervezés, a kifinomult részletek és a tökéletességig fejlesztett hangzás. Ez az egyedülálló 800 Series Signature termékcsalád.
2023. 06. 18. Az új QED Reference Golden Anniversary XT hangsugárzókábel
2023. 05. 26. A Naim Audio bemutatja a New Classic termékcsalád legújabb termékeit: a 300-as szériát
2023. 05. 02. Marantz és Denon készülékek új, alacsonyabb áron!
2023. 05. 02. A Denon bemutatja a DNP-2000NE hálózati audio lejátszót
2023. 04. 12. Theva: a Focal új hangszórócsaládja, amelyet a tiszta High-Fidelity hangzás első megismerésére terveztek
2023. 03. 28. Webáruházunk a Megbízható Bolt minősítést nyerte el!
2023. 02. 27. 50 éves a QED!
2023. 02. 11. A 15 csatornás erősítéssel az AVC-A1H akár 9.4.6 konfigurációt is támogat
2023. 02. 01. Egy évszázadnyi találékonyság és luxus fogyasztói elektronikai termékek. A Loewe 100 éves fennállását ünnepli
2023. 01. 26. Bemutatkoznak az új Bowers & Wilkins Pi7 S2 & Pi5 S2 True Wireless fülhallgatók
2023. 01. 24. A Focal bemutatja a Vestia-t az új, high-fidelity hangsugárzó termékcsaládot
2023. 01. 04. Naim új 200-as sorozat: Üdvözöljük a hangzás új korszakában
2023. 01. 03. 2022 Az év StereoNET terméke: Bowers & Wilkins 802 D4. Raktáron!
2022. 12. 16. A Focalt kitüntette az építészeti és belsőépítészeti szaksajtó
2022. 12. 04. A Rotel bemutatja az S14 modellszámra hallgató Integrált Hálózati Streamerét
2022. 11. 22. A design TV-k neves német márkájának új OLED TV-je, a Loewe iconic a világon elsőként a „Syno-Stone” elnevezésű betonszerű műkőből készül.
2022. 11. 16. Egy kivételes rendszer
2022. 11. 04. LOEWE. Prémium kép és hang az igazi fanatikusoknak!
2022. 10. 26. A Bowers & Wilkins Px8 újradefiniálja a hangminőséget és a prémium designt az aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatókban
2022. 09. 27. A Marantz bemutatja a CINEMA széria új AV-komponenseit
2022. 09. 22. A Denon új 8K Receiver családja új lehetőségeket kínál a rajongóknak és a telepítőknek a magával ragadó hangzás eléréséhez
2022. 09. 21. Bemutatkozik az új Bowers & Wilkins 700 S3 sorozat!
2022. 09. 16. Focal Utopia New High-End fejhallgató
2022. 06. 30. A Bowers & Wilkins bemutatja a vadonatúj Px7 S2-t, a legjobb aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatóját
2022. 06. 22. A ROTEL a 60. évfordulót ünnepli az új DIAMOND SERIES modellek bevezetésével
2022. 05. 23. A Marantz a CD60 lejátszó bemutatásával megteremti a CD-formátum jövőjét
2022. 05. 19. A legújabb Denon komponensek premierje a 2022-es müncheni HIGH END kiállításon
2022. 03. 24. Együtt ünnepel a FOCAL és a Naim
2022. 03. 04. A Bowers & Wilkins az új Panorama 3-mal biztosítja a tökéletes, egydobozos, magával ragadó hangélményt.
2022. 02. 24. A Rotel bemutatja az A12, CD14 és RCD-1572 MKII modellválozatait
2022. 02. 15. A Marantz újragondolja a klasszikus integrált erősítőt
2022. 02. 04. A Bose bemutatja a SoundLink FLEX-et
2022. 02. 01. A Denon bemutatja új Dolby Atmos minősítésű 3.1.2 soundbar és subwoofer kombóját
2022. 01. 15. A Polk Audio bemutatja a Monitor XT hangfal családot
2021. 12. 04. Loewe Bild i.55 dr+ – Felsőbb osztályba lépett - Teszt
2021. 10. 22. A Denon bemutatja az új AVR-X1700H 8k AV-Receivert
2021. 10. 17. Denon PMA-600NE sztereó erősítő bluetooth-al és phono bemenettel
2021. 10. 13. Az új Bowers & Wilkins Zeppelin megérkezett!
2021. 09. 23. A NAIM bemutatja az új music-streaming opciót, a TIDAL Connect-et!
2021. 09. 04. A Loewe tovább növekszik és terjeszkedik
2021. 08. 27. Bowers & Wilkins 800 Series Diamond. Excellence. Evolved.
2021. 06. 09. A Denon bemutatja új zászlóshajóját, az AVC-X8500HA 8K 13ch AV erősítőt a tökéletes otthoni moziélményért
2021. 05. 11. Bemutatjuk az Uniti Atom Headphone Edition-t!
2021. 04. 21. A Naim Mu-so Wood Edition megérkezett!
2021. 03. 05. Covid-19 tájékoztatás! Bemutatótermünkben maximum 20 fő tartózkodhat!
2021. 01. 25. A Denon prémium Soundbar-ral és 3D hangzással egészíti ki a Denon Home Hi-Res multiroom hangszóró-ökoszisztémát
2020. 09. 10. A zene szeretetéért – Az ikonikus Bowers & Wilkins 600-as sorozat 25 évnyi sikerének csúcspontja az új Anniversary Edition széria.
2020. 09. 02. A zenéje mindig jobban szól egy Marantz-on!
2020. 08. 24. A Marantz bemutatja új belépő szintű integrált erősítőjét és CDlejátszóját
2020. 08. 07. A Marantz bemutatja a 12 Special Edition széria modelljeit a tökéletes audio minőség elérése érdekében
2020. 06. 06. A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit
2020. 03. 21. Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek
2020. 02. 19. Világraszóló fejhallgató. Most valósággá vált.
2020. 01. 26. Denon Home: Prémium vezeték nélküli hangszórók a 110 éves hifi örökség alapján
2020. 01. 19. A Focal teljessé teszi az új Chora szériát!
2019. 11. 24. A Marantz bemutatja az új, nagy teljesítményű, integrált PM7000N erősítőt zenei streaming képességekkel
2019. 10. 16. Új Bose Portable Home Speakers horozható otthoni hangsugárzó
2019. 09. 26. A Focal bemutatja a Chora szériát, mely új szabványt testesít meg a megfizethető hangsugárzó dizájnban és minőségben!
2019. 09. 22. A legtisztább hangzás - több mint 50 évnyi tapasztalattal alkotva
2019. 08. 23. A PMA-600NE és DCD-600NE nagy pontosságú digitális és analóg zenehallgatást kínál azon rajongók számára, akik el szeretnének merülni a HiFi világában.
2019. 08. 01. A Marantz bemutatja az NR1200 Slim Line sztereó hálózati receivert hifi minőséggel, fejlett HDMI csatlakozással és zene streaming-gel
2019. 06. 23. A DRA-800H ötvözi a Denon HiFi örökségét egy fejlett HDMI video szekcióval, vezeték nélküli zenei streaminggel és a hagyományos audio képességekkel